Sportbox'a konuşan Ergün Penbe, Galatasaray kariyeriyle ilgili demeçler verdi.

"TRANSFERİMİ POLAT VE SEZGİN YAPTI"

"1994 yılında Gençlerbirliği'nden Galatasaray'a transferimi Adnan Polat ve Adnan Sezgin yaptı. Rahmetli İlhan Cavcav ise '2,5 sene oynattım miadı doldu alın götürün' dedi."

Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti

"FATİH TERİM ŞANS VERMİYORDU"

"1996'da Fatih Terim Galatasaray'a imza attığı ilk zamanlarda bana forma şansı vermiyordu. Çok bekledim o şansı ve sonunda geldi. Yardımcısı Bülent Ünder tavsiye etmiş beni. Şans verdiği ilk karşılaşmada 1 gol 1 asistle gözüne girmeyi başardım."

"AĞZINDAN BALONCUKLAR..."

"Arsenal'le oynadığımız UEFA Kupası Finali'nden önce Henry'e baktım sürekli ağzından baloncuklar çıkarıyordu, dalga geçiyordu. Suat Ağabey'e dedim ki 'Baksana adam deterjan yutmuş, sürekli ağzından baloncuklar çıkarıyor' çok şaşırmıştım o hareketlerine."

"SERGEN YALÇIN DEVAMLI SİZİ YENERLER DİYORDU"

"2000'de Sergen Yalçın Galatasaray'da oynuyordu. UEFA'ya ismi yazılmamıştı. O dönem gittiğimiz her tur öncesi devamlı 'Sizi yenerler, bu sefer elenirsiniz' diyordu."

"BEN ÇOŞKUMU İÇİMDE YAŞARIM"

"Ben tarz olarak örneğin Hasan Şaş'a benzemem. O üzüntüsünü de sevincini de belli eder. Ben çoşkumu ve heyecanımı hep içimde yaşarım. Her zaman rakiplerin de saygısını kazanmayı başardım. Fenerbahçelilerin arasına girdiğim zaman bana saygı duyduklarını ifade ederler." dedi.