Serhat Ulueren: "İbrahim Hacıosmanoğlu taraf tutuyor!"
Serhat Ulueren: "İbrahim Hacıosmanoğlu taraf tutuyor!"
İçeriği Görüntüle

Toroğlu, iki takımın da Avrupa'da başarılı olmasının zor olduğunu itiraf etti.

"BU TOPLARA GİRMEYİN"

"Fenerbahçe yöneticisi Sertaç Komşuoğlu çıkıp Galatasaray aleyhine açıklama yapıyor. Siz önce kendi takımınıza bakın daha ilk haftadan bu toplara girmeyin. Bugün Galatasaray, Fenerbahçe'yle maç yapsın ve kadrosunda Osimhen ile Icardi olsun Galatasaray 3 puanı alır."

"BİR ŞEYLER YAPSINLAR"

"Fenerbahçe ve Galatasaray transfere basıyorlar parayı peki ortada ne var? Kol böreği. Türk futbolunun geleceği hiç iyi durumda değil. Biz bu ortamda Avrupa'da hiçbir şey yapamayız. Artık 2 Türk takımının Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesi gerekiyor. Gitsinler bir şeyler yapsınlar."

"ÇATIR ÇATIR OYNUYOR"

"Osimhen ve Icardi gibi oyuncular yıldız futbolcu ama o gün maçta kim iyi oynuyorsa onu övelim. Kimliği çok iyi, geçmişi iyi diye onu hep ön planda koyacağız anlamına gelmemeli. Barış Alper çıkıp çatır çatır oynuyor ve övüyoruz. Yarın Yunus, Oğuz çıkar onunla ilgili de güzel şeyler söyleriz. Şimdi hemen Galatasaray'ı çok önde görmek doğru değil. 5-6 hafta sonra bazı şeyler şekillenir." dedi.