Erman Toroğlu, Galatasaray'daki seçim sürecine ilişkin de çarpıcı ifadeler kullandı.

"KİMYASIYLA OYNADILAR"

"Galatasaray bu sezon Fenerbahçe ve Ali Koç'un kimyasıyla oynadılar ve bozdular. Galatasaray bunu yaparken futbolcuları hiç saha dışına çekmedi. Galatasaray'ı izlerken keyif alıyorum. Fenerbahçe'de artık ikinci olmak alışkanlık oldu. Ligde 25 kez ikinci, 10 küsür kez final kaybetmişler."

"KEREM'İN KABAHATİ VAR"

"Kerem Aktürkoğlu bugün düşük performans gösteriyorsa kendi kabahati var. Seyirci de onu bu hale getirdi. Ama bak Fenerbahçe'de İrfan Can seyirciyle oynamayı bıraktı güzel top oynuyor."

"DERBİDE HAKEM HATASI OLMAZ"

"Bir derbide kolay kolay hakem hatası olmaz. Özellikle hangi büyük takım iç sahada oynuyorsa onun aleyine düdük çalmak zor olur."

"PARA SIKINTILARI VAR!"

Sinan Engin'den derbi yorumu: "Al sana hodri meydan..." Sinan Engin'den derbi yorumu: "Al sana hodri meydan..."

"Galatasaray'da para sıkıntılar var, orada işler karıştı. Dursun Özbek geçen sene başkanları yanına aldı  'Ekim ayında tesislere taşınacağız' dedi, aradan 6 ay geçti halen çalışmıyorlar. Diğer projerlerle ilgili de tartışmalar sürüyor. Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'la ilgili de vıdı vıdılar yükseldi. Muhalefet bir aday çıkardı listede sürpriz isimlar var. Zaman ne gösterecek göreceğiz. Ama takım şampiyonluk yarışında olduğu için yaşananlar geri planda kalıyor. Sezon bitince her şey ortaya çıkar."

"ICARDİ SÖZLEŞMEYİ GARANTİYE ALMIŞ"

"Bana gelen bilgi şu, bir ara Icardi ödeme sıkıntısı çekiyordu bu problemi ortadan kaldırmak için sözleşmeyi garanti altına almış. Yani Galatasaray Icardi'ye tıkır tıkır maaşını ödeyecek."

"FATİH TERİM'LE TELEFONDA KONUŞUP..."

"Şimdi TFF yöneticisi Hamit Altıntop'a 3 soru soracağım eğer yalanlarsa bilgileri kimden veya kimlerden aldığımı açıklarım. Yok yalanlamazsa zaten dediklerim doğru çıkar. 1- Fatih Terim'le telefonda konuşup 'Seni getirmek için herşeyi yapıyorum' dedikten sonra Büyükekşi'ye 'Terim gelmesin, gelirse odasına bile gidemeyiz' dedin mi? 2- Nihat Özdemir'den aylık 500 bin TL maaş alma şartıyla TFF'de görev alacağını söyledin mi ve Nihat Başkan sana kapıyı çarptı mı? 3- Şenol Güneş için Yönetim Kurulu'nda 'Korkak futbol oynatıyor' diyip, dışarda kendisini yalıyor muydun?"

"DÜNYADAN HABERİ YOK!"

"Arabistan'daki Süper Kupa finali iptal oldu olacak Hamit oteldekilere diyorki 'Oynanacağını düşünüyorum' dünyadan haberi yok. Halen görev almaya devam ediyor." dedi.