Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye de övgüler yağdırdı.

"ÇOK İYİ HAZIRLANMIŞLAR"

"Galatasaray askerden gelmiş gibiydi. İlk yarıda çok fazla üstüne gitmedi Sivasspor'un. Böyle olunca Sivas ne yapacağını şaşırdı. Galatasaray çok enteresan bir oyun oynadı Sivas'a karşı. Çok iyi hazırlanmışlar maça. Torreira müthiş işler yapıyor. Bir teknik adam için bulunmaz kumaş."

"GALATASARAY TAM TERSİNİ YAPTI"

"Herkes Galatasaray'ın sağdan soldan bindireceğini düşündü. Galatasaray tam tersini yaptı. Arka tarafı ve orta sahayı sağlama aldı, Sivasspor'un çok fazla üstüne gitmedi. Böyle olunca Sivasspor ne yapacağını şaşırdı."

ICARDİ'YE ÖVGÜLER

"Ceza sahası içerisinde Mauro Icardi'yi ararsan, kalende golü görürsün. Adam bir şekilde markajdan çıkıyor, çok akıllı."

"OKAN BURUK KÖPRÜDEN ATABİLİR"

"Bana göre Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı artık yüzde 5 falan. Konyaspor'u yenecekleri de garanti değil, onlar küme düşme hattından kurtulmak istiyorlar. Eğer buradan Galatasaray şampiyonluğu verirse Okan Buruk kendini köprüden atabilir. Başarı da başarısızlık da kendisinindir."

Galatasaray'a 36 gole katkı yapan orta saha transferi! Galatasaray'a 36 gole katkı yapan orta saha transferi!

"KEREM'İN ESKİ TADI YOK"

"Kerem Aktürkoğlu'nun eski tadı yok. Barış geldi formayı aldı. Sen böyle oynarsan EURO 2024'de forma şansı göremezsin. Yedek bitirirsin turnuvayı." ifadelerini kullandı.