Erman Toroğlu, Ankaragücü seyircisini hedef alan yorumlarda bulundu.

Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı" Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı"

"NEDEN KAZIMCAN'A TAKTILAR?"

"Ankaragücü taraftarları neden Kazımcan'a taktılar? Başkaları da hata yapıyor. Ankaragücü'nde iyi mücadele eden bir oyuncu söyleyebilir misin? Galatasaray her şeyi yaptı, Ankaragücü seyretti. Evet, zemin güzel değil ama Galatasaray oynadı. Makyaj yapmışlar sahaya fakat yeterli değil."

"GALATASARAY DAHA DERLİ TOPLU"

"Dün Fenerbahçe'yi izledik, bugün Galatasaray'ı izledik. Galatasaray, Fenerbahçe'ye göre daha derli toplu oynuyor. Okan Buruk, görevi iyi dağıtıyor. Fenerbahçe son haftalarda maçın sonlarına doğru sıkıntı yaşamaya başladı."

"PENALTI DOĞRU"

"Penaltı pozisyonundan önce Mertens’in yaptığı hareket faul fakat hakem avantaja bırakıyor. Ankaragücü oyuncusu rezalet bir pas atıyor, topu kaptırıyorlar ve devamında penaltı oluyor. Hakemin kararı doğru."

İPTAL EDİLEN GOL

"Galatasaraylı futbolcu, golden önce rakibi çekip bırakıyor gibi. Burada bir ikili mücadele var, normal bir futbolcu o pozisyonda öyle düşmez. Hakem, çıplak gözle kameraya göre daha iyi görür. Hakeme uyacağız."

DERRİCK KÖHN YORUMU

"Galatasaray bu adamı neden sezon başı almadı? Şampiyonlar Ligi'nde o kadar çok şey fark ederdi ki. Defastan top çıkarışları gayet iyiydi. Faydalı olacağı kesin." şeklinde konuştu.