Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, MHK'nin bazı hakemleri kızağa çekmesiyle ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. İşte Toroğlu'nun sözleri...

"İNANMAK İSTEMİYORUM"

"İnanmak istemiyorum. MHK'nin açıklamasına inanmak istemiyorum. Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama çok doğru, çok doğru. MHK olarak sen bu açıklamayı yapıyorsan Fener de sana çakar."

"HATA YAPANLAR NE OLACAK?"

Sergen Yalçın'dan Okan Buruk'a göndermeli sözler Sergen Yalçın'dan Okan Buruk'a göndermeli sözler

Fındık fıstıkları verirler, fındık fıstık hakemleri. Başka hata yapan hakemler ne olacak? Daha ne hakemler var, uzunluğu Marmara'ya cacık olur. Karagümrük - Fenerbahçe maçında Valencia'nın pozisyonunu izlerken penaltıyı görüyorum. Hangisine ceza verdiniz ya utanın!

"G.SARAY MAÇI HAKEMİNE ÖDÜL VERİYORSUN"

Galatasaray - Başakşehir maçının VAR hakemi Özgür Yankaya 5 maça çıkmış, ödüldür. Galatasaray'ın maddi kaybı? Bu adamın yıllar önce bıraktırılması gerekirdi. Bir tek vukuatı Galatasaray maçı değil ki.

"F.BAHÇE ATTI, KAYSERİ ELENDİ"

Geçen gün biriyle konuşuyorum; Özgür Yankaya, Fenerbahçe - Kayserispor kupa maçı. Maçın son dakikaları. Caner bir koydu Kayserili oyuncuya, Kayserili oyuncu reklam tabelelarına gitti. O top döndü Fenerbahçe gol attı, Kayseri elendi. Takımın başında da Süleyman Hurma vardı. Net hatırlıyorum.

"ÇOK EVVEL BIRAKTIRILMALIYDI"

Biliyorsun Özgür Yankaya, gol atıldı, bu da ayağıyla gol attı. Buna Yusuf torpil yaptı, kıyak yaptı. Çok evvel bıraktırılması lazımdı. Hangisine ne yaptınız, Galatasaray elenince ödül verdiniz. O zaman Galatasaray elensin mi dediniz de o maçtan sonra 5 maça verdiniz ödül olarak. Bu maçtan sonra 5 maça gidiyorsa Özgür Yankaya; Lale Orta, senin ve ekibinin kastı var. Net söylüyorum. Ağır bu söylediğim. Hedef yapmışsınız, vermişsiniz, sonra da ödül vermişsiniz. Ayıp ya ayıp! Hem günah, hem ayıp.

"F.BAHÇE'NİN AÇIKLAMASI DOĞRU"

Fenerbahçe'nin açıklaması baştan sona doğru. Sen bunu yaparsan böyle bir cevap alırsın. Çok net. Helal olsun. MHK eğer bir şey yapacaksan, ceza verdik deyin, isim verin. Biz de bilelim. Cevap versenize, haydi cevap versenize. Çanak tutuyorsun, Fenerbahçe de bu açıklamayı yapıştırır. Ben de olsam yapıştırırdım.

"BÖYLE ACEMİLİK OLMAZ"

MHK, bu açıklama için TFF'den izin aldı mı? TFF izin verdiyse gözlerinden öperim. Böyle bir acemilik olur mu?