A Spor'a konuşan Erman Toroğlu, futbol gündemindeki son gelişmeleri de değerlendirdi.

"KIRMIZI KART VE PENALTI"

"Barasi'ye yapılan mutlak gol pozisyonu. Kırmızı kart olmalı, ceza sahası dışında da ceza sahası içinde de faul yapıyor Oosterwolde. Hakem ilk etapta devam etiriyor ama devamında penaltı verebilirdi. Mesela Galatasaray - Hatayspor maçında Hataysporlu oyuncunun penaltı beklediği pozisyon vardı. Oosterwolde'nin hareketi o maçtaki pozisyondan daha net penaltı."

"GALATASARAY'IN İŞİ DAHA KOLAY"

"Fikstüre baktığım zaman Fenerbahçe'nin işi daha zor, Galatasaray'ın işi daha kolay. Önümüzdeki hafta Alanyaspor'la oynayacak Galatasaray ama rakip kendini alttan kurtarmış zaten. Fenerbahçe, Karagümrük'le oynayacak. Karagümrük'ün ise durumu kritik, kaderi elinde."

"ÖNÜMÜZDEKİ SEZON TFF OLMAZ"

"Ben önümüzdeki sezon mevcut Federasyonun olacağını düşünmüyorum. Olursa Türkiye'de futbolu felan unutun. Bakın çok net söylüyorum."

"FENERBAHÇELİLER KENDİNİ ATTIRACAK"

Okan Buruk'tan Bülent Uygun'a gönderme: "Hızlı geldim!" Okan Buruk'tan Bülent Uygun'a gönderme: "Hızlı geldim!"

"Anladığım şu Fenerbahçeliler, Süper Kupa Finali'nde oyuncularını teker teker kendini attıracak. 6 kişi kalınca hükmen 3-0 mağlup olacak. Çünkü Fenerbahçe yöneticisi Erol Bilecik'in açıklamaları bize onu gösteriyor. 90 dakika oynanmayacak diyor."

"TÜRKİYE KUPASI KARARI HİKAYE"

"Fenerbahçe, 2 yıl Türkiye Kupası'nda olmak istemiyor. Bu karar hikaye. Ali Koç kalacak mı, Mehmet Büyükekşi kalacak mı? Bunların hiçbiri belli değil. Yeni başkanlar gelir temiz sayfalar açılır. O zaman derenin altından çok sular akar." ifadelerini kullandı.