Erman Toroğlu'nun Sarı-kırmızılıların kalan maçlarına dair yaptığı yorumlar şöyle...

"ŞAMPİYON GİBİ ÇIKACAK"

Galatasaray'a 36 gole katkı yapan orta saha transferi! Galatasaray'a 36 gole katkı yapan orta saha transferi!

"Galatasaray, Sivasspor'la oynayacağı maça şampiyon gibi çıkacak. Futbolcular artık çok rahat. Fenerbahçeliler öyle değil. Bir gözü hep Galatasaray maçında olacak. Tabii bu onları biraz strese sokuyor."

"DERBİDE GARANTİLER"

"Benim tahminim Galatasaray, Fenerbahçe derbisinde şampiyonluğunu garantiler. Onun öncesinde oynayacağı Sivasspor'un Avrupa kupalarına katılma şansı var ama zor bir ihtimal Karagümrük ise düşmemeye oynuyor, onların durumu kritik. Son hafta Konyaspor için zaten kader karşılaşması."

"FENERBAHÇE ZORLANACAK"

"Fenrebahçe, Konyaspor maçına çıkacak ardından Rams Park'da Galatasaray derbisi oynayacaklar. Bence zorlanacaklar. Geriye giden oyunları karşısında güçlü ve 90 dakika ayakta kalabilen takımlara karşı oynayacaklar. Şimdi İsmail Yüksek de sakatlandı, sen orayı Krunic'le kapatamazsın. Son hafta da zaten düşmesi garanti İstanbulspor'u yenerler."

"HAMİT'İ GÖNDERSİNLER"

"TFF Başkanı veya Yönetim Kurulu'nun yarından tezi yok hemen Hamit'i göndersinler. Neymiş? Türk futbolunun sana ihtiyacı varmış, senin Türk futboluna ihtiyacın yokmuş. Sana gelene kadar kimler var kimler. Artık bu kadarı da fazla oldu." dedi.