Erman Toroğlu, orta hakem Arda Kardeşler ve VAR hakemi Hüseyin Göçek'e tepki gösterdi.

"GÖÜNE GÖZÜNE SOKACAĞIM"

 "280 pozisyonun 279'u doğru diyen amca var ya, Samet'in kolunu onun gözüne gözüne sokacağım. Kusura bakmasın. Çünkü ligin sonuna tesir edecek."

"NAPIYOR BİZİM HURMA"

 "Acaba napıyor bizim Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma. Hurma'yı, hurma gibi yaptılar. Yazık adama. Sen istediğin kadar uğraş. Akşam yediğin hurmalar sabah adamı tırmalar. Hurma..."

"İĞRENÇ BİR OLAY"

"Fenerbahçe'de bir santfor vardı Hüseyin Göçek diye, köşeye bi taktı bitirdi hocam. Kimse kusra bakmasın, iğrenç bir olay."

"HÜSEYİN GÖÇEK HAKEM DEĞİLDİ ZATEN"

"Hüseyin Göçek hakem değildi zaten. Ne konuştular çok merak ediyorum. TFF başkanı olsam bu akşam ikisini de (Hüseyin Göçek - Arda Kardeşler) ararım ne konuştuklarını sorarım. Tatmin olmazsam kayıtları dinlerim. Ne konuştunuz abi o kadar süre?"

"BUNLAR TESADÜF DEĞİL"

"Bir Galatasaray - Konya maçı hakem Hüseyin Göçek Galatasaray oyuncusu Serdar Aziz, topu tereyağından kıl çeker gibi alıyor. Yardımcı bunun penaltı vereceğini biliyor, 'Sakın verme. Penaltı değil.' diyor. Penaltıyı veriyor ve VAR'daki (Halis Özkahya) de çağırmıyor. Yusuf Namoğlu gidip dinliyor. Bunları bitirmeye kalkıyor. Yıldırım Demirören, 'Bunlara ceza vereceğini açıkla. Sen açıkla ben arkanda dururum.' diyor. Bir açıklıyor, geri çekiliyor Yıldırım Demirören. Yusuf Namoğlu istifa ediyor. Hocam, bunlar tesadüf değil hocam!"

ALİ KOÇ'UN YARDIMCILIĞINI YAPIYOR

Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..." Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..."

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın 3.5 yıldır Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç'un yardımcılığını yaptığı biliniyor.