Erman Toroğlu, kısmen Suudi Arabistan yetkililerini haklı bulduğunu belirtti.

"KRALLIKLA CUMHURİYET ARASINDA KAVGA SIKIŞTI"

"Bir tarafta Krallıkla yönetilen Suudi Arabistan var, diğer tarafta Cumhuriyetle yönetilen bir Türkiye var. Krallık ve Cumhuriyet arasında kavga sıkıştı. En azından Suudi Arabistan değil de Cumhuriyetle yönetilen bir ülkede oynansa bunlar olmazdı."

"KRAL, TFF'YE YETKİLİ GÖNDERİP 'MAÇA ÇIKAMAZSINIZ' DEDİ"

"Maç günü Suudi Arabistan kralı, TFF'ye yetkili gönderip protokol şunlar şunlar uymazsanız maça çıkamazsınız diyor. Daha sonra toplantı uzadıkça uzuyor ve iptal ediliyor."

"SUUDİLER HAKLI"

"Ben Suudiler'i kısmen haklı buluyorum. TFF, maça 15 gün kala Araplarla hiç iletişime geçmemiş bile. Sen sonradan biz şu formayla şu pankartla çıkacağız dersen, sonradan protokol ekletirsen kabul etmezler. Önceden avukatları yetkilileri masaya oturtup her şeyi konuşman gerekiyordu. Bu TFF Başkanı'ndan olmaz. Mehmet Büyükekşi TFF Başkanı ise ben de ABD Başkanıyım o zaman."

"ALİ KOÇ İSTİFA RESTİ ÇEKİYOR"

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

"Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 'Benim takımım bu maça çıkarsa görevimi bırakırım' şeklinde rest çekiyor. Peşine Galatasaray Başkanı da bir şeyler söyledikten sonra ipler tamamen kopuyor."

"MAÇ OYNANSAYDI 3 BİN KİŞİ OLACAKTI"

"Eğer maç oynansaydı taş çatlasa 3 bin kişi olacaktı. Arabistan'da da İspanya Süper Kupası maçları oynanacak 3 dakikada biletleri tükenmiş. Bizde durum böyle. Icardi ve Dzeko'nun fotoğraflarını vitrine koyacağına Kerem ve Ferdi'yi koyuyorsun kim tanıyor onları? Icardi ve Dzeko'yu koysana Suudiler nerden bilsin bizim Kerem'i Ferdi'yi?"

"ATATÜRK'ÜN ÖLÜSÜ BİLE YETTİ"

"Karşılaşmanın oynanmamasına Atatürk'ün ölüsü bile yetti. Ne büyük, ne heybetli bir adammış gerçekten."

"ARABİSTAN, KATAR'A GÖRE DAHA GELİŞMİŞ"

"Maçtan 1 gün önce tarifeli uçakla otele gittik kaldık. TFF Başkanı, yöneticileri ve misafirleri de bizden sonra özel uçakla geldiler. Şunu fark ettim. Arabistan, Katar'a göre daha gelişmiş. Havalimanındaki görevlilerin çoğu kadın çalışanı. Otelde öyle, AVM'lerde kadınlar rahat rahat istediğini giyebiliyor. Artık Dünya, Petrol'den ilişiğini kesmeye başlayınca yavaş yavaş bazı şeylere uymaya başlıyorlar tabii."