Toroğlu, Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera'nın geleceğine dair de konuştu.

Serhat Akın: "Galatasaray yendikçe güçleniyor"
Serhat Akın: "Galatasaray yendikçe güçleniyor"
İçeriği Görüntüle

"İŞ BAŞKA YERLERE GİDECEK"

"Türkiye'de Okan'a aslanım, koçum diyerek 200 küsür galibiyet, goller felan göklere çıkarıyorlar. Galatasaray top oynamıyor. Yöneticiler de bunun farkında o yüzden Fenerbahçe'yle sinir yarışına giriyorlar. Eğer 2 beraberlik daha alırsa iş başka yerlere gidecek. Sen böyle yaptıkça futbolcular da gevşemeye devam eder."

"MUSLERA'YLA SÖZLEŞME YENİLERDİM"

"Galatasaray taraftarı dolduruşa geldi Muslera'ya yanlış yaptı. Ben olsam Muslera'yla sözleşme yenilerdim. İyi bir kaleci bulursan tamam ama o da kolay değil. Kaleci yarım takımdır. Bir kaleci bir sezonda 5 maç alacaksa ben şampiyon olabilirim. Muslera her sezon en az 5 maç almıştır. Daha fazla almıştır da. Hangi stada giderse gitsin düzgün karşılanır."

"3 MİLYON EURO VERECEKSİN"

"Osimhen'in gittiği gece kulüplerine ben gitmem. Özel hayatıdır saygı duyarım. Diğer taraftan Yunus Akgün'ün sözleşmesi iyileştirilmiyor. Sen Sallai'ye 2.5 milyon Euro veriyorsan Yunus'a da 3 milyon Euro vereceksin. Öyle bizim oyuncumuz demeyeceksin. Ligin ilk yarısında Süper Lig'in en iyi oyuncusuydu bak şimdi performansı geriye gitti."

"LİG BİTEBİLİR DE BÖLÜNEBİLİR DE"

"Galatasaray daha zor maçlara girmedi. En zor maçını Fenerbahçe'yle Rams Park'da oynayacak. Kadıköy'de yendin ama içerde belli olmaz. Bu sene lig enteresan yerlere gidebilir. Bitebilir de bölünebilir de. Herkes Galatasaray'a Allah yardım ediyor diyorlar ama Fenerbahçe, Göztepe'ye puan kaybetseydi iş bitmişti. İkinci yarının 15 dakikasında gol gelmeseydi çok sıkıntıydı." sözlerine yer verdi.