Erman Toroğlu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e de uyarılar yaptı.

"ALTTAKİLER İYİ DURUMDA DEĞİL"

"Galatasaray geçen seneki transferlerden fayda sağladı ama bu sezonki transferlerden yeterince fayda sağlayamadı. Seneye ligde çok fark olur mu? Bu gidişle olacak gibi gözükmüyor. Alttakiler iyi durumda değil."

"BAŞKAN SEÇİLDİ AMA..."

"Galatasaray'ın mali açıdan kendini düzeltmesi gerekiyor. Tamam Dursun Özbek Başkan seçildi ama muhalefetin de sesine kulak vermek lazım. Biz ne yaptık demesi lazım."

"MUSLERA'NIN HEYKELİ DİKİLMELİ"

"Fenerbahçe Alex'in heykelini dikti. Bence Galatasaray da Muslera'nın heykelini dikmesi gerekiyor. İtalya'da yıllar önce bir pizzacıya gitmiştim bana Muslera'nın Serie A'da çok dikiş tutturamadığını söyledi ama burada yaptı ve çok başarılı oldu. Kalecilik farklı olay. Bu sezonun da yıldızı Muslera oldu diyebilirim."

"SAYILMASA ÇOK ÜZÜLÜRDÜM"

"Icardi'nin ikinci golü çok iyiydi. Ofsayt var mı diye baktılar. Sayılmasa çok üzülürdüm. Gelen topa topuğuyla vuruş yaptı. Çok üst düzey bir oyuncu. Yüzde 100 hazır olmadığı zamanlar da oldu. Arkadaşları onun hakkında konuştu. Arjantin Milli Takımı'nda da bence banko oynaması gerekiyordu."

"BANA SAKIN HAKEM DEME"

Serhat Ulueren'den Okan Buruk sözleri. "Sıkılmış" Serhat Ulueren'den Okan Buruk sözleri. "Sıkılmış"

"Galatasaraylı taraftarlar 3-4 gün öncesine kadar gergindi. Çünkü 6 puandan şampiyonluk gitseydi Fenerbahçe şampiyon olmayacaktı, Galatasaray şampiyonluğu verecekti. İsmail Kartal iç sahada kaybettiği puan kayıplarıyla kendi ayağına sıktı. Bana sakın hakem deme ne sana ne Galatasaray'a hakem artislik yapamaz iç sahanda. Sen Dzeko'nun emrine girdin. Oradan kaybettin. Fenerbahçe hak edilmemiş şampiyonluk diye açıklama yapmış. Ben bunlara inanmıyorum."

"OKAN BURUK'UN EN BÜYÜK HATASI..."

"Normalde Galatasaray taraftarını hep övüyorduk rakiplere baskı oluşturuyor, takımını ateşliyor diye ama Fenerbahçe derbisinde bunu görmedik. Çünkü biletleri parayla sattılar. O zaman sen takımını para karşılığında satıyorsun demektir. Localarını sattılar, koltuklarını sattılar, tribünleri sattılar hem de Hollanda bağlantılı. Tiyatro gibiydi. Derbiyle ilgili şunu da söyleyeyim, Okan Buruk'un en büyük hatası Abdülkerim'i oynatmamak oldu. Karagümrük maçında Marcao'dan gol yedirdiği için ilk 11'e almamış. Futbolcu her maç iyi oynayacak diye bir şey yok. Muslera hiç mi hatalı gol yemedi, Icardi hiç mi pozisyon kaçırmadı. Eğer ilk 11 başlasa belki de Fenerbahçe yenemeyecekti. Sezonun hocası Okan Buruk'tur ama 10 üzerinden 6 veririm. Çünkü Avrupa'da hayal kırıklığı yarattı."

TOLUNAY KAFKAS'IN SÖZLERİNE CEVAP

"Tolunay Kafkas demişki 'Bu ligin gerçekçiliği yok' TFF'de yıllarca görev aldığında bunları neden söylemedin?" dedi.