FUTBOL

Erman Toroğlu'ndan Galatasaray yanıtı

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray - Başakşehir mücadelesine ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı.

Abone Ol

Maçın yorumculuğunu üstlenen Toroğlu, Sarı-kırmızılı taraftarlara cevap verdi.

"GALATASARAY TUR ATLASAYDI KANALIM İÇİN İYİYDİ"

"Ben bir takımın borozancısı değilim. Galatasaray tur atlasaydı benim kanalım için iyi. Çünkü seyircisi fazla. O kadar basit."

 "MAÇ SIRASINDA GENELDE MAÇI YORUMLARIM"

"Ben naklen yayına yoruma gittiğimde maç başlamadan önce 'Spiker arkadaşa hiçbir şekilde maydanoz olmam' dedim. Çünkü ona girdiğim zaman maçtan kopar, seyirci rahtsız oluyor. Yandaki adam vır vır vır konuştuğu zaman ben rahatsız oluyorum. Bir kelime ederim, genelde de maç için bunu yaparım." 

"MİLLETİ AYAĞA KALDIRIRSINIZ"

"Bu poziyonları orada öyle anlatmaya kalkamazsın. Al geriye, ver ileriye olmaz. Benim orada söyleyeceğim bir sözle, orada 30-35 bin kişi var, milleti ayağa kaldırırsınız, uyanıklar. Naklen yayın yapıyoruz. Yerinde kalkıp totem yapanlar ahkem kesmesinler. İsim vermeyeeyim ama gerekirse isim veririm." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY HAK ETMEDİ"

"Galatasaray, Başakşehir'e karşı çok açıklar verdi. Bazı pozisyonlar çok büyütüldü. Turu Galatasaray hak etmedi, Başakşehir hak etti. Mesela Arda Güler'in pozisyonu için net şeyler söyledik. Ama bu maçta hakem kararlarının çok fazla tartışılması doğru değil." dedi.

Abone Ol