Erman Toroğlu, Galatasaray'ın maça tutuk başladığını söyledi.

"ZAAF GÖSTERDİLER"

Kazımcan Karataş’ın yeni durağı belli oldu Kazımcan Karataş’ın yeni durağı belli oldu

"Galatasaray takımı, ilk yarıda iyi değildi özellikle bazı oyuncular zaaf gösterdiler. Karagümrük de bundan yararlandı. İlk yarıda Barış'ın golü gelmese başka şeyler konuşabilirdik."

"GALATASARAY YÖNETİCİSİ ANLATIYOR..."

"Galatasaray yöneticisi (Metin Öztürk) anlatıyor rakibin ikinci golünde Mertens'e faul vardı diye geçsin o işleri. Hiçbir şey yok."

"OKAN BURUK ARABAYI DAHA İYİ KULLANDI"

"Okan, İsmail'e göre daha teknik adam gibi duruyor. Eindeki arabayı daha iyi kullandı. Ama Avrupa'da biraz başarı beklerdim."

"ÇOK DEĞERLİ GOL!"

"Galatasaray yine çok kritik bir gol buldu. Bu gol bir golden daha fazlasıydı. Bir de Vinicius'un Kasımpaşa'ya attığı golü biliyoruz. Hiç oynamayan adam sahneye çıktı. Galatasaraylılar ikinci yarıda oynadıkları tüm maçları kazandılar. Büyük iş."

DERBİ YORUMU

"Hafta oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi Kadıköy'deki derbiye benzemeyecek. O maçta iki takım da maçın berabere bitmesini bekliyordu. Ama bu kez farklı. Daha yüksek tansiyon göreceğiz. Galatasaray şampiyonluğunu ilan etmek için Fenerbahçeliler de gururu için sahaya çıkacak."

"YABANCI VAR İYİ OLDU"

"Dikkat edin son haftalarda fazla hakem konuşmuyoruz. Çünkü yabancı VAR iyi oldu. Kafalarda soru işaretleri kalmadı." dedi.