Erman Toroğlu, ligin gidişatı ve getirilmesi planlanan play-off sistemini de değerlendirdi.

"BU HAFTA LİG BAŞLIYOR"

"Geride kalan haftalar bitti artık lig bu hafta başlıyor, yangın yeni başlıyor. Adana Demirspor - Galatasaray ve Beşiktaş - Fenerbahçe maçları oynanacak. Daha sonra Fenerbahçe - Galatasaray derbileri de var. Daha neler konuşacağız kim bilir."

"YA KONUŞ YA DA EBEDİYEN SUS!"

"Pendikspor maçında Okan Buruk hakem hakkında konuştu mu? Konuşmadı. Geçen haftalarda çatır çatır konuşuyordun neden konuşmuyorsun şimdi? Ya hep konuş ya da ebediyen sus. Madem hakem toplarına giriyorsun bir maç öyle bir maç böyle yapma."

"5 MAÇTA BAŞARISIZ OLMADILAR"

Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..." Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..."

"2 Bayern Münih maçını da hatalı oynadılar. Bayern'le kafa kafaya oynayamazsın takımın savunmaya geri dönemedi. 70'de stop yaptın kaybettin. Kendilerine göre oynadıkları 5 maçta başarısız olmadılar. Kopenhag karşısında işleri diğer maçlara göre daha zor."

ABDÜLKERİM BARDAKÇI SÖZLERİ

"Milli Takımda Abdülkerim'e sakat dediler yerine başkasını oynatmaya kalktınız. Hamit Altıntop'un derhal TFF'den uzaklaştırılması lazım yaptığı açıklamalar bile Türk futboluna zarar veriyor."

"PLAY-OFF OLMALI"

"Play-Off Türkiye'de olmalı. Pendikspor - Galatasaray maçını izliyorum 90 dakika boyunca belediye başkanı, inşaat reklamları ve balkonda 3-5 taraftar var. Ben bunları görmek zorunda mıyım? Geçmişte karşı çıkıyordum ama şimdi karşı değilim."