SKY Spor'a konuşan Erman Toroğlu, Galatasaray ikinci başkanı Metin Öztürk'le ilgili enteresan demeçler sarf etti.

"EN KÖTÜ BERABERLİKLE SONUÇLANIR"

"Bu maç Galatasaray adına en kötü beraberlikle sonuçlanır. Son 3 yıldır Galatasaray Konya'da yeniliyormuş onlar hikaye. Halen Galatasaray şampiyon olur diyorum. Olamazsa mucize olur o mucize de 10-15 senede bir olur."

"BU İŞLER BELLİ OLMAZ"

"Adnan Polat'ı dinledim, Dursun Özbek'in yanında olduğunu söyledi ama bu işler belli olmaz. Galatasaray'da son 10 senede çok başkan değişti. Fenerbahçe'de 20 senede 2 başkan, Galatasaray'da 10 senede 9 başkan değişmiş."

"DURSUN ÖZBEK'İ KAYIĞA BİNDİRİR"

Derrick Köhn'ün menajerinden açıklama: "İletişimdeyiz" Derrick Köhn'ün menajerinden açıklama: "İletişimdeyiz"

"Paranın olduğu her yerde her zaman kavga olur. Erden Timur olayı Galatasaray'da henüz sonuçlanmadı, merak ediyorum. Orada 2.başkan Metin Öztürk var yakın zamanda Dursun Özbek'i götürür, kayığa bindirir. Benim istihbaratım bu şekilde. Bu işlere gelmek için altını iyi dolduruyor. Bir anda gelir başkan olur."

"FATİH TERİM YARA ALDI"

"Panathinaikos'ta Fatih Terim takım başına geçmeden önce 2.sıradaydılar, Terim geldi düşüşe geçti. Büyük yara aldı. Kupa finaline çıkmasına bile müsade etmediler çünkü tribünler kendisine sahta kral felan demişler. Bu banka işlerinden kurtulup hava almak istedi ama olmadı. Ben ilerde Galatasaray'a başkan olacağını sanmıyorum, seçtirmezler." dedi.

"İNŞALLAH ERGİN HOCA BAŞKAN OLUR"

"Ergin Ataman, Panathinaikos'ta güzel işler yapıyor. Başarılı buluyorum. Kendisi Galatasaray başkanlığına da kafayı takmış. Keşke Galatasaray'a başkan olsa. Ben spordan gelen adamları yönetimde görmeyi isterim."

VAR SİSTEMİ HAKKINDA

"Futbolun içerisine kamera girdikten sonra her şey değişti. Bundan 2-3 sene sonra şöyle olacak; 2 hakem tribünde oturacak, yardımcılar olmayacak. Maçta tek hakem olacak ve o şekilde maçı idare edecekler. UEFA ve Şenes Erzik bu işlere karşıydı ama iş işten geçti artık." sözlerine yer verdi.