Ertem Şener, Fenerbahçe kongre üyelerine sert tepki gösterdi.

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

"AYIP KERE AYIP"

"Aziz Yıldırım aday oldu onun sayesinde Jose Mourinho geldi. Bunu kabul edelim. Adam bu kulüp için hapis yattı, 20 yıl o kadar oyuncu transfer etti, kazanılan kupalar, yapılan tesisler, çekilen çileleri hepimiz biliyoruz. Kısa zamanda da kalp ameliyatı geçirmişti. Oradaki kongre üyeleri ne yaptı? Yanında kızı verken çok ağır tepki gösterdiler. Ayıp kere ayıp. Seçimden 1 gün önce de Genel Kurulu ağlayarak terk etti. Bir kişi yanına gitmedi. Bu nasıl bir hırsmış arkadaş altı üstü bir seçim ya dünyanın sonu değil."

"GALATASARAY'DA GÖRMEDİM"

"Bakın ben böyle bir ayıbı Galatasaray'da hiç görmedim. Kimse kusura bakmasın. Herkese hakkını veriyorlar. Fatih Terim, Burak Elmas, Ünal Aysal bir gün bel altı vurmadılar. Kavgalar, kırgınlıklar oldu ama kol kırıldı yen içinde kaldı. Mesela Fenrebahçe'de Aziz Yıldırım, Ali Koç'u tebrik etti ama bir yemekte veya seçim dışındaki toplantılarda, kongrelerde hiçbir zaman yan yana gelmez. Galatasaray'da öyle değil ama Ada'da, cemiyette, kutlamalarda herkesi el sıkışırken, yüzleri gülerken görebiliriz. Belki de iki kulübün arasındaki temel farklarından birisi de budur." ifadelerini kullandı.