Ertem Şener: "Okan Buruk artık derbide iki kez düşünecektir" Ertem Şener: "Okan Buruk artık derbide iki kez düşünecektir"

Ertem Şener'in 32 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyla ilgili demeçleri şöyle...

"KESİN BİR İLGİ VAR"

"Net bir şey söylemem gerekirse Galatasaray ve Neymar arasında kesin bir ilgi var. Neymar'ı sadece bir transfer olarak değerlendirmeyin. Milyonlarca forma sattırır, localar ve tribünler tıka basa onu izlemeye gelmek ister, reklam filmlerinin yüzü olur. Bir de olaya bu pencereden bakın."

"GALATASARAY UNUTTURMAK İSTİYOR"

"Şunu da biliyorum başta Başkan Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşları, şampiyonluğun peşine başarının mimarlarından Erden Timur'un ayrılığı ve Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye gelişinden rahatsızlık duydular. Çünkü elde ettikleri şampiyonluk unutuldu. Galatasaray da son yaşananları unutturmak istiyor. Eğer gelirse ortalık yanar. Bundan 3-4 yıl öncesine kadar Ronaldo ve Messi'den sonra Neymar'ı sayıyorduk. Kimine göre Ronaldinho'dan bile daha yetenekliydi."

"İDDİA EDİYORUM..."

"Avrupa futbolunda Mbappe'nin Real Madrid'e gideceğini hepimiz biliyorduk. Ama iddia ediyorum Neymar, Galatasaray'a gelirse büyük bir sansasyonel etki bırakır. Çok konuşulur. Çıkan gümbürtüyü hayal bile edemem." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı