Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

YT kanalına konuşan Ertem Şener, Erden Timur'un Galatasaray için kilit rol oynadığını dile getirdi.

"CONTE, MOURİNHO GELSE BİLE..."

"Galatasaray'da Erden Timur çok önemli bir başrol. Bakın önemli bir figür demiyorum. Fenerbahçe'ye yıllık 20 milyon Euro verip Conte veya Mourinho gelse bile Erden Timur varsa favori her zaman Galatasaray'dır. Okan Buruk'la müthiş koordineli çalışıyorlar. Abdürrahim Albayrak - Fatih Terim ikilisinden daha çok uyum yakaladılar. Galatasaray taraftarının sevgilisi oldular. Herkesi tek yumrukta birleştiriyorlar. Yaptıkları transferler, verdikleri demeçler her zaman Türk futbolunun manşetine oturuyor."

"BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE'NİN İHTİYACI VAR"

"Beşiktaş'a Okan Buruk gibi bir hoca. Fenerbahçe'ye de Erden Timur gibi bir yönetici şart. Beşiktaş'ın yönetimini güçlü buluyorum ancak hoca konusunda sınıfta kaldılar. Aynı sezonda 5-6 tane hoca değiştirdiler. Fenerbahçe ise Ersun Yanal, Jorge Jesus, İsmail Kartal gibi hocalar getirmesine rağmen bir türlü camia ve taraftar arasında bağlantı sağlayamadılar." ifadelerine yer verdi.