Ertem Şener, Okan Buruk'un şu anda Türkiye'nin en iyi teknik direktörü olduğunu söyledi.

"TERİM VE GÜNEŞ DE DAHİL!"

Okan Buruk İtalya'da transfer görüşmesi yapacak! Okan Buruk İtalya'da transfer görüşmesi yapacak!

"Şu anda Türk Futbolunun en iyi teknik direktörü Okan Buruk’tur. Buna Fatih Terim ve Şenol Güneş dahildir. Mevcut futbol ikliminde Mbappe nasıl Messi ve Ronaldo'dan daha formda ise Okan Hoca da Terim ve Güneş'e göre daha formda. Ferdi Kadıoğlu’nu sol bekten 8 numaraya koyamayan bir İsmail Kartal var. Okan Hoca, 10 tane İsmail Kartal yapar. Neymiş? Rizespor hocası İlhan Palut çok iyi şeyler yapıyormuş. Alsın o zaman Türkiye Kupası'nı onu da alkışlayalım. Okan Hoca daha düşük bütçeye Akhisar'da kupa aldı."

"KAFESTEN KAÇMIŞ ASLAN GİBİ"

"Galatasaray takımı, rakip 10 kişi kaldıktan sonra kafesten kaçmış aslan gibiydi. Fenerbahçe 9 kişilik Karagümrük'e pozisyona girmekte zorlandı. Devre arasında bakın Okan Buruk, Ziyech'in yanına oturmuş yedek kulübesindeki arkadaşı gibi bir şeyler söylüyor."

"BARIŞ ALPER HEPSİNDEN DAHA İYİ"

"Fenerbahçe'de İrfan Can ve Ferdi Kadıoğlu övülüyor. İkisine de saygım var ama Barış Alper hepsinden daha iyi. Ben bu adamı 5 bölgede de oynatır yoluma bakarım. Diğerlerini sadece 1-2 bölgede oynatabilirim. Üstelik Barış sürekli gelişim kaydediyor."