Ertem Şener, Victor Osimhen için Fenerbahçe'nin devrede olduğunu belirtti.

"BARIŞ ALPER'İ SATARIM"

"Ben Galatasaray'ın yerinde olsam Barış Alper'i satarım ve oradan gelecek parayla Osimhen'in yarı bonservis parasını bulurum 3-4 hamleyle de iddialı konuma gelirler."

"GALATASARAYLILAR GÜLÜYOR"

Abdülkerim Durmaz: "Hacıosmanoğlu onlarla görüşecek..."
Abdülkerim Durmaz: "Hacıosmanoğlu onlarla görüşecek..."
İçeriği Görüntüle

"Fenerbahçe camiası karışmış. Ali Koç'a yönelik çok ciddi iftiralar var. Böyle devam ettikçe suyun karşı tarafındaki Galatasaraylılar kıkır kıkır gülüyor. Fenerbahçe'de daha çok şeyler yaşanacak gibi duruyor."

"5 YILDIZLI LOGO GÖRÜNECEK"

"Kemerburgaz Tesisleri'nden aldığım bilgiye göre, Okan Buruk bugün şampiyonluğu kesinleştirdikten sonra Mourinho’ya gönderme olarak kameraya laptopu koyacak ve ekranda 5 yıldızlı logo görünecek. Tüm Türkiye'ye gösterecek. Çünkü daha önce Mourinho maçtaki bir pozisyonu laptopdan hakemlere göstermişti."

OSİMHEN VE FENERBAHÇE İDDİALARI

"İki gündür bana Fenerbahçe yönetiminden gelen çok önemli mesajlar var. İki gün sonra Napoli’de Osimhen ve menajeriyle görüşüleceği söyleniyor. R ile başlayan bir otelde. Bazı yetkililer bana 'Neden olmasın?' diyorlar. Galatasaray-Başakşehir maçından sonra kutlamalar yapılacak. O kutlamalar esnasında Osimhen'in Fenerbahçe'ye transferinin açıklanacağı bile söyleniyor." ifadelerini kullandı.