Bir dönem Galatasaray forması terleten Jean Michael Seri ve Jason Denayer'in menajerleri transfer görüşmeleri için yönetimin kapısını çaldı. Burak Elmas başkanlığındaki yönetim ise 30 Nisan'da seçim olduğunu ve kendilerinin bir karar veremeyeceklerini bildirdi. Elmas'ın iki yıldızın menajerine, 'Seçimden sonra yeni yönetimle transfer görüşmelerine başlayabilirsiniz. Biz seçim sonrası yokuz. Yeni yönetimle görüşmeniz daha doğru olacaktır' ifadelerini kullandı.

FULHAM, SERİ'Yİ SERBEST BIRAKIYOR

Galatasaray maçının hakeminin hastalığı ortaya çıktı! Galatasaray maçının hakeminin hastalığı ortaya çıktı!

4 yıldır Fulham'da forma giyen Fildişili 6 numara Seri'nin sezon sonunda İngiltere'den ayrılması bekleniyor. Kulübünün opsiyon hakkı olsa da bu hakkı kullanmayacağı belirtildi.

DENAYER'E YENİ SÖZLEŞME YOK

Jason Denayer'in de Lyon ile sözleşmesi sona eriyor. 26 yaşındaki yıldız oyuncunun Lyon'dan ayrılacağı öğrenildi. Güncel piyasa değeri 17 milyon Euro olan Denayer Galatasaray'da ortaya koyduğu futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştı. Tecrübeli futbolcu bu sezon 35 maçta forma giyerken 1 gole imza attı. 

34 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ

2019-2020 arası Galatasaray'da forma giyen Fildişili yıldız Jean Michael Seri, 34 kez milli formayı giydi. 30 yaşındaki futbolcu 34 maçta 4 gole imza attı.

(Takvim)