Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148 bölüm ile 19 kasım salı günü ATV ekranlarında olacak. Edho 148 bölüm full izlemek dizinin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148 bölüm izlemek için TIKLAYIN (EDHO yeni bölüm)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149 bölüm fragmanı TIKLA

Altan, Hızır Ali'nin elinde olmasının verdiği güvenle, rahatça karşına çıkabildiği Hızır'dan, oğlunun canına karşılık içinde çok önemli bilgilerin olduğu bilgisayarı ister. Böyle bir tehdidin karşısında uzlaşma yoluna gitmek zorunda kalan Hızır, bilgisayarı vermeye razı olsa da Tipi'nin beklenmedik çıkışı Hızır Ali'nin hayatını tehlikeye atacaktır. Oğlunun canını kurtarmak için Altan ile anlaşmak zorunda olan bir diğer isim de Tufan'dır. Aynı oyunu Sınırsızlarla birlikte, bu kez silahların saklandığı depoyu öğrenmek için kuran Altan, ne kadar ciddi olduğunu Tufan'ın gözleri önünde yeğeni Kemal'i öldürerek kanıtlayacaktır. Altan yaptığı eylemlerle Çakırbeylilerin sabrını sınarken, Melike Meftun da yeğenleriyle planlar yapmaya devam eder. Ablasının oyunlarından sıkılan Feyyaz ise Meftun ailesinin kontrolünün kendisinde olduğunu bu kez sert bir dille gösterecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148. Bölüm izle yeni bölüm izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 

Sınırsızlar, Tefo'yu vuruyor!

Oğlu kaçırılan Tufan, Altan'a boyun eğmek zorunda kalmıştır. Altan, depodan silahları kaçırmak için iş başındadır. Depoda bulunan ve gizlice olan biteni izlenen Tefo, fark edilince sınırsızlar tarafından vurulur. Altan'ın planını öğrenen Hızır ise bir an önce depoya ulaşmak ister.