Göz, Arapların Barış Alper Yılmaz'a yaptığı teklif hakkında da tespitlerde bulundu.

"EDERSON'UN GALATASARAY YOLU AÇILIR"

"Ederson'la anlaşma sağlanmak üzere. Manchester City'le olan görüşmeler devam ediyor. Eğer Donnarumma'nın City'e olan transferi gerçekleşirse Ederson'un Galatasaray yolu açılır."

Abdülkerim Durmaz: "Hacıosmanoğlu onlarla görüşecek..."
Abdülkerim Durmaz: "Hacıosmanoğlu onlarla görüşecek..."
İçeriği Görüntüle

"UĞURCAN GÜNDEME GELEBİLİR"

"Galatasaray'ın kaleci transferinde Ederson ve Sommer ilk sırada. Eğer yerliye geçerlerse Uğurcan Çakır yeniden gündeme gelebilir. Fakat Barış Alper yüksek rakama satılmazsa Uğurcan gündeme gelmez."

"GİDERSE YERİ BÜYÜK KAYIP OLUR"

"Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz için 30 milyon Euro teklif geldi. 10 milyon Euro da maaş önerdiler. Barış'a söz verilmişti gitmesi konusunda ama giderse yeri büyük kayıp olur. Çünkü ön alan baskısını çok iyi yapıyordu."

"HEM STOPER HEM SAĞ BEK ALABİLİR"

"Bunların dışında Galatasaray sağ bek oynayabilen bir stoper arıyor. Singo ilk sırada. Monaco 25-30 milyon Euro talep ediyor. Eğer Galatasaray Singo'yu alamazsa hem stoper hem de sağ bek alabilir. Kaan Ayhan ise ön liberonun yedeği olarak düşünülüyor. Sallai'nin artan performansı onu sağ beke devşirdi. Singo olmazsa Pavard alternatifler arasında."

GİDECEKLER VE KALACAKLAR

"Köhn, Nelsson ve Cuesta ayrılıyor. 1 hafta içerisinde resmi açıklamalar gelebilir. Cuesta, Kolombiya Milli Takımı'nda olmayı istiyor bu sebeple göz önünde olup Güney Amerika ülkesi Brezilya'da forma terletecek. Köhn muhtemelen Almanya, Nelsson da İtalya'nın yolunu tutacak. Jelert'in Almanya'dan talipleri var ama takımda kalabilir. Barış giderse, Zaniolo'ya iyi teklif gelmezse Zaniolo takımda kalabilir. Çünkü hücumun her yerinde oynuyor." ifadelerini kullandı.