Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..." Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..."

Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Evren Turhan, Başkan Dursun Özbek ve Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'a çağrı yaptı.

"BİZİMKİLERİN GALATASARAY UMRUNDA DEĞİL"

"Galatasaray’ı kimse böyle kullanamaz. Çoluk çocuğun maskarası yaptınız. Ben Evren olarak herşeyi bilmeme rağmen camiamıza zarar gelmesin diye paylaşım yapmıyorum. Ama görüyorum ki çoluk çocuk reyting uğruna, YouTube kanalları uğruna, para kazanmak için haber yapıyorlar, rakip takım muhabirlerinden, yorumcularından böyle bir şey gördünüz mü? Görmezsiniz ama maşallah bizimkilerin Galatasaray umrunda değil, cepleri dolsun yeter."

"DURSUN ÖZBEK VE ERDEN TİMUR DUR DEMELİ"

"Galatasaray’ın hiçbir muhabiri, yorumcusu benle uğraşamaz. Ben kimseye dokunmam, karışmam ama Galatasaray menfaatleri olunca bi durun derim. Buna Dursun Özbek ve Erden Timur dur demeli. Yoksa ben kendilerini arayacağım ve neler oluyor diyeceğim artık."

"TAKIMA VE YÖNETİME ZARAR VERİYOR"

"Ben her zaman Florya’dayım. Çocukluk arkadaşım, (Takım arkadaşım, Milli takımlar ve Galatasaray) Okan Buruk ve yönetime saygımdan sesimi çıkarmadım. Ama bazılarında ki bu özgüven takıma ve yönetime zarar veriyor. Zaten Twitter ve dijital kanallar adamların olmuş. Algı ve tetikçilikte bir numaralar. TV'ler zaten reklamdan dolayı ses çıkaramıyor ve biz Galatasaray’ın içinde olanları güya objektif olarak söyleyeceğiz. Hadi ordan, bunlara su yok, öyle olmalı. Yoksa adamlar bizi her mecrada bayıltır, düşmanlık diz boyu. 2 camia olarak saldırıyorlar, VAR hakemleri de buna dahil." şeklinde konuştu.