Evren Turhan, Galatasaray'ın bu transfer dönemine damga vuracak hamleler yapacağını söyledi.

HATİPOĞLU VE GÜNEŞ'E ÖVGÜLER

"Sportif A.Ş'de göreve başlayan İbrahim Hatipoğlu ve Maruf Güneş, en iyisini yapacaklar. Kimsenin şüphesi olmasın. Bizim için önemli olan Galatasaray. Kişiler gelip geçici, onun için tam destek, hep destek. Şimdi birleşme ve yükselme zamanı, her sene aynı film. Alıştık kolej takımı harika transferler vss vss, bu gazla gitsinler devam. Mayıslar ne olacak? Karşı tarafın trollerine inat en güçlü şekilde mücadele etmek lazım."

"BİRBİRİNİ YİYECEKLER"

"Bunlar seçimde Başkanlık için birbirini yiyecekler. Merak etmeyin. Galatasaray’a attıkları iftiraların hepsini şimdi birbirlerine atıyorlar. Allah’ın sopası yok merak etmeyin. Bakın neler olacak yakında az kaldı. Sakın tezgaha gelmeyin yok Morinho yok transferler. Şampiyonluk kutlamaları yeni başladı daha. 1 ay sürecek, izlesinler kudursunlar. Sakın tuzağa düşmeyin. Kupaları sabah akşam paylaşın, 10 yıldır olduğu gibi ancak kendilerini kandırırlar."

Galatasaray, Elias Jelert’i KAP’a bildirdi Galatasaray, Elias Jelert’i KAP’a bildirdi

"GALATASARAYLILAR RAHAT OLSUN"

"Okan Buruk Hocamla takım arkadaşım kardeşimle 2 saat önce konuştum. İmzayı attıktan sonra transferleri herkes görecek. Bütün Galatasaraylılar rahat olsun. Ali Koç Başkan olursa Galatasaray’ın transfer listesini verebilirim. Arasın beni. Para çok, hemen alsın onları. Gerçi Mourinho izin verir mi? Bilmiyorum." dedi.