Bu yılın Mart-Aralık ayları arasında Vavacars Karagümrük’ü çalıştıran Francesco Farioli, karşılaşmayı locadan izledi.

BİR AYDA İKİ KEZ

Sarı kırmızılıların 25 Kasım’da Marsilya ile oynadığı Avrupa Ligi maçını da tribünden takip eden Farioli’nin bir ay içinde ikinci kez Nef Stadı’na gelmesi doğal olarak kafalarda bazı soru işaretleri oluşturdu.

G.SARAY'A MI GELİYOR?

Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de adı anılan Farioli’nin Galatasaray’a transferi mi gündemdeydi? Bu konu dün açıklığa kavuştu.

GALATASARAY'A TEKLİF YAPILDI

İlk teknik direktörlük deneyimini yaşadığı Karagümrük’ün başında çıktığı 27 maçta 1.52 puan ortalaması tutturan Farioli’nin, Fatih Terim’in ekibine girmesi için sarı kırmızılı kulübe teklif yapıldığı öğrenildi.

TERİM SICAK BAKMADI

Başkan Burak Elmas ve yönetimin değerlendirmeyi aldığı bu teklife teknik direktör Terim’in şimdilik sıcak bakmadığı belirtildi.

HAFTA İÇİ GÖRÜŞÜLECEK

Elmas ve Terim hafta içinde konuyla ilgili bir görüşme yaparak Farioli’nin teknik ekibe dahil edilip edilmeyeceğine karar verecek.

ALANYASPOR'DA ÇALIŞTI

Francesco Farioli, İtalya’da Margine Coperta, Fortis Juventus, Lucchese, Benevento, Sassuolo ve Katar’da Aspire Akademi’de kaleci antrenörü olarak çalıştıktan sonra 2020’de Aytemiz Alanyaspor’a gelerek teknik direktör Çağdaş Atan’ın ekibinde yardımcı antrenör olarak görev yaptı.

12 ARALIK'TA VEDA ETTİ

19 Mart 2021’de Vavacars Karagümrük’ün teknik direktörlüğüne getirilen 32 yaşındaki Farioli, kırmızı siyahlı takımın peş peşe 3 maç kaybetmesi üzerine 12 Aralık’ta görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Kaynak: Hürriyet