Mevcut başkan Burak Elmas'ın kayınbabası olan Faruk Süren, Fatih Terim hakkında çarpıcıi ifadeler kullandı.

"Türkiye'nin en başarılı teknik direktörü. Çok severim Terim'i. Onunla şahsiyet kavgasına girmemek gerekiyor. Kişiliği ortada bir insan; ya kabul edersin çalışırsın, ya da çalışmazsın. Kimse mükemmel değildir. Onun iyi tarafları görülmeli, Galatasaray'a pozitif katkısına bakılmalı. Bazen sahada kendini kontrol etmekte zorlanıyor.

KENDİNİ 25 YAŞINDA SANIYOR

Bu kadar başarılı ve tecrübeli bir teknik adamın hakem ne yaparsa yapsın sahada kendini kontrol etmesi gerekiyor. Ne yaparsa yapılsın, hakemlere kart göstertecek şekilde hareket etmemeli. Ama o kadar heyecanlı ki, onu da anlıyorum. Şimdi 60 küsur yaşında ama kendini hâlâ 25 yaşında sanıyor ve o heyecanla davranıyor."

"ARDA ULUSLARARASI OLABİLİRDİ"

"Arda bizim kulübün yetiştirdiği önemli bir futbolcu. Yurt dışında oynadı, sonra geri geldi. Ben onun yerinde olsam, Barcelona'dan sonraki süreci daha farklı değerlendirirdim. Daha çok çalışıp, uluslararası bir futbolcu olurdum. Şimdi ulusal çapta bir futbolcu. O Barcelona'dayken bile hafta sonları İstanbul'a geliyordu. Tabii bu bir tercihtir. Kendisinin bu tercihine de saygı duyuyorum."

(Sabah)