Fatih Altaylı, Dursun Özbek ve Erden Timur'un arasının bozulmasıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

"ERDEN TİMUR'UN KULAĞINA GİDİYORDU"

"Hangi Başkan adayı seçilirse seçilsin Erden Timur görevine devam etmeyecekti. Bunu biliyordum ama takım şampiyonluk yarışında olduğu için söylememiştim. Konunun Liseli veya Liseli olmayanlarla ilgisi yok. Erden Timur bir süredir eleştiriliyordu. Bu süreçte de Başkan Dursun Özbek ona karşı koruyucu tavır içerisindeydi. Daha sonrasında Yönetim Kurulu'ndan bazı isimler Erden Timur'a karşı gelmeye başladı. Bunlardan birisi Cemal Özgörkey'di ve daha önce istifa etti. Çünkü Mağazacılık A.Ş'de çok başarısızdı. Üzerine Erden Timur'a saydırmaya başlayınca görevden ayrılması daha uygun görüldü. Bunun dışında bazı yöneticiler Erden Timur'un dedikodusunu yapmaya devam ediyordu, bu da kendisinin kulağına gidiyordu. Son dönemde Başkan Dursun Özbek de bu ekibe katılmıştı. Yani o da Erden Timur'un kapalı kapılar ardından ve özel sohbetlerde dedikodusu yapılan yerlerde bulunup kameralar önünde kendisini seviyormuş gibi yapmaya başladı."

Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı" Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı"

"BANA SÖVEN İNSANLARLA AYNI YÖNETİMDE..."

"Erden Timur rahatsız olmaya başladı ancak sezon sonuna kadar görevine devam etti. Takımın şampiyonluktan etkilenmemesi adına. Dursun Özbek, Erden Timur'u karalamasına rağmen önce yönetimine ardından Sportif A.Ş listesine almak istedi ancak Erden Tumur bunu kabul etmedi. Sonrasında Dursun Özbek bu kez Timur'a yakın isimlerle iletişime geçti, ikna etmeye çalıştı ve şu cevabı aldı 'Bana söven insanlarla aynı yönetimde olup bu tiyatroyu sürdürmek istemiyorum.' futbolcular da yoğun baskı yapıyor ancak ikna edilmesi söz konusu değil."

"DEMEK Kİ GÜZEL İŞLER YAPIYOR"

"Şöyle düşünün rakip Başkan en çok kime sallıyor? Erden Timur'a. Demek ki güzel işler yapıyor ki bu kadar eleştiri alıyor. Ali Koç, Erden Timur'un şahsi işlerini bozmak için ağır bedeller ödetti. Türk futbolunda daha önce hiç böyle bir şey görülmemişti." ifadelerini kullandı.