YT kanalına konuşan Fatih Altaylı, çıkan olaylara şaşırmadığını dile getirdi.

"ÇOCUKLARI BU ORTAMDAN UZAK TUTUN"

"Hiçbir şey olmayacak, 3-5 maç Trabzonspor'a ceza verirler. Ya Trabzonspor'un eski başkanı hakemleri odada rehin almıştı. Ne oldu o başkana? Cumhurbaşkanı aradı da lütfedip bıraktı. Futbol bu olmuş Türkiye'de abuk subuk kompleksli insanların tatmin aracı. Ruh hastalarının kendini topluma kabul ettirme aracı. Çocukları bu ortamdan uzak tutun. Başka spor dallarına yönelsinler."

"NE GEREĞİ VARDI?"

Ahmet Çakar'dan Galatasaray - Fenerbahçe derbi tahmini Ahmet Çakar'dan Galatasaray - Fenerbahçe derbi tahmini

"Bu işin buraya geleceği sezon başından o kadar belli ki. Ali Koç mesela şampiyonluğu öyle bir kutsamış ki her şey mübah. Galatasaray'ın yöneticilerinin bir bölümü de aynı durumda. Ya kardeşim şampiyonluk her şey değil. Bir kişinin burnu kanasa değmez. Böylesine kritik bir maç haftasında Ali Koç'un maçtan önceki basın toplantısında ortamı gerici açıklamalar yapmasının ne gereği vardı? Tüm bu gerginlik ortamına rağmen sahada polis yok. Özel güvenlik var. Büyük ihtimalle torpilli morpilli birileri güvenlik adı altında orada."

"CANAYDIN'A SÖYLEMİŞTİM"

"Ali Koç'un çoktan Kulüpler Birliği'nden istifa etmesi gerekiyordu. Zamanında Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'a da söylemiştim 'Bırak, elini ayağını çek' dedim. Dinlemedi o da başarısız oldu. Kulüpler Birliği tamamen 3 büyüklerin diğer kulüpleri ezdiği bir oluşumdur."

"14 YIL ŞAMPİYON OLAMADIK"

"Fenerbahçe 10 yıldır şampiyon olamıyor, biz 14 yıl şampiyon olamadık. Ben yine Galatasaray maçlarını izlemeye gittim. 1 kupa yüzünden bir şey kaybetmezsin."

"FUTBOLCU MUSUN, BOKSÖR MÜSÜN?"

"Tamam, Trabzonspor taraftarı baştan sona haksız ama taraftarı yere yatırıp yumruk atmak nedir? Futbolcu musun, boksör müsün? Herkese hak ettiği cezaların verilmesi gerekiyor." sözlerini kullandı.