Fenerbahçe'nin gizli TFF görüşmesi! Galatasaray... Fenerbahçe'nin gizli TFF görüşmesi! Galatasaray...

Fatih Altaylı, Ali Koç'a sergilediği hareketleri yakıştıramadığını söyledi.

"EN KÖTÜ FUTBOLUNU OYNADI"

"Galatasaray belki de son 2 yılın en kötü futbolunu oynadı veya Fenerbahçe iyiydi biz öyle gördük. Bu çok önemli değil. Futbol bir eğlence sporudur. Birisi şampiyon olur, diğeri olmaz bunu böyle değerlendirmek lazım."

"NEDEN MAÇTA DEĞİLSİN?"

"Fenerbahçeli futbolcular derbiyi kazandı ve doğal hakkı olarak sevindiler. Garip olan şu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç statta yok, gelemiyor. Daha sonra sahayı basıyor. Madem sevinmek istiyorsun götür onları tesislerine orada sevin. Sahada ne işin var?"

"YAKIŞTIRAMIYORUM"

"Ben Ali Koç'un mafyavari hareketlerini kendisine ve Koç Ailesi'ne yakıştıramıyorum. Galatasaray'ın Genel Sekreterini parmak sallayarak tehdit ediyor. Ali Koç, bunları kendisine sindiriyorsa devam etsin. Zaten futbol öyle bir fanatizme dönüştü ki her yol mübah anlayışı var."

"HADDİNİ BEN BİLDİRECEĞİM"

"Ligler bu hafta bitiyor, bittikten sonra kendisiyle ilgili bir yazı yazacağım. Haddini bil, haddini bilmezsen haddini bildirirler veya ben bildireceğim. Türkiye'de futbolun geldiği noktayı görüyoruz, yarın daha beter şeyler de yaşanabilir." şeklinde konuştu.