Doğan, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında da konuştu.
"1 SENE DAHA KALMALI"
"Barış'ın kendini iyi hissettiği yer Galatasaray. Her çiçek her toprakta açmaz. Bence 1 sene daha kalmalı. Yönetim de ona göre maaşını yükseltmeli."
"GELİR KALEMLERİNİ ARTTIRIYOR"
"Camia Dursun Özbek'e güveniyor. Bu anlamda konfor alanı yüksek. Fenerbahçe ve Beşiktaş'taki Başkanlara bu kadar güven yok. Başkan Özbek de gayet başarılı işler yapıyor. Gelir kalemlerini arttırıyor."
"BÜYÜK BİR YATIRIM VE RİSK"
"Galatasaray, Bankalar Birliği'nden çıkarak Osimhen transferinde rahat hareket etme imkanına ulaştı. Büyük bir yatırım ve büyük bir risk. Bazı Amerikan şirketleri var ona uygun bir şekilde 1-2 milyon Euro karşılığında oyuncuyu sigortalatmak gerekiyor."
OSİMHEN'E MARİO GOMEZ ÖRNEĞİ
"Osimhen'in aidiyeti çok yüksek. Bu ona hırs verebilir ama sezona iyi hazırlanmadı. Takımla hiçbir çalışma yapmıyor. Belki de bir sakatlık yaşayabilir bu anlamda. O dönem Beşiktaş, Fiorentina'dan Mario Gomez'i aldığında 5-6 hafta oynatmadı hazırladı. Ondan sonra oynattı ve verim almaya başladı. Bu anlamda Icardi'nin tam hazır olmadığı biliniyor. Okan Buruk'a ligin başında çok iş düşüyor. Zaniolo, Nelsson, Cuesta, Jelert, Köhn gibi oyuncular da gidecektir. Frankowski'nin durumu ise belirsiz." dedi.




