Piranaspor'un haberine göre Galatasaray’da CFO (Mali İşler Müdürü) Sevinç Ayışığı’nın istifası üzerine Ünal Aysal ve Mustafa Cengiz döneminde yolların 2 defa ayrıldığı eski CFO Sedef Hacısalihoğlu yeniden göreve getirildi.

Sarı-kırmızılı kulüpte 6 başkan döneminde 10 yıldan fazla çalışan Hacısalihoğlu mali işlerden ve UEFA ilişkilerinden sorumlu tutulacak.

GALATASARAY ONUN YÜZÜNDEN FORVET ALAMADI

Fatih Portakal, Galatasaray'dan özür diledi Fatih Portakal, Galatasaray'dan özür diledi

2018-2019 sezonunda Gomis'in ayrılığından sonra UEFA ile yapılan anlaşmalar gereği forvet transferi yapamayan Galatasaray'da Sedef Hacısalihoğlu, rakamları tutturamayıp görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Terim ve Cengiz arasında ilk çatlak bu yüzden başlamıştı. Terim, Hacısalihoğlu'nun yerine başka bir ismin göreve gelmesini talep etmişti.

AYSAL-TERİM DÖNEMİNDE DE SIKINTI ÇIKARTTI

Hacısalihoğlu, Ünal Aysal yönetiminde UEFA ile ilişkilerden sorumlu yönetici olarak görev yaptı. O dönem Galatasaray, FFP'den dolayı fazla transfer yapamayıp sadece Bruma'yı kadrosuna katabilmişti.

SEDEF HACISALİHOĞLU KİMDİR?

Sedef Hacısalihoğlu, Trabzon'da doğdu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü'nden mezun olan Sedef Hacısalihoğlu, Arthur Andersen Denetim Bölümü'nde, Arthur Andersen ve Ernst & Young denetim şirketlerinin birleşmesiyle Ernst & Young şirketinde Denetim Müdürü ve Kıdemli Denetim Müdürü olarak görev aldı.

2001'den beri Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) sertifikasına sahip olan Hacısalihoğlu, İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odası üyesi ve Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Lisansı vardır.