Ziyech, Zaha, Tete, Angelino, Ndombele ve Aurier gibi isimlerin hem verimsiz performansı hem de sakatlıklar yaşaması Galatasaray'da beklentileri karşılayamadı.

ERDEN TİMUR'DAN OGAN TARHAN HAMLESİ

Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..." Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..."

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, sorumluluk almaktan kaçmıyor. Mevcut yönetimin görevine devam edeceğini düşünerek transferde yeni hamleler yapacak. Almanya piyasasına hakim Fatih Demireli'yi sağ kolu yapan Timur; Kaan Ayhan, Kerem Demirbay ve Derrick Köhn transferlerinden memnun kaldı. Demireli'nin yanına transfer komitesine bir isim daha ekleyecek: Ogan Tarhan!

BARIŞ ALPER VE BOEY TRANSFERİNİN MİMARLARINDAN

Tarhan, 2 sezon önce Burak Elmas yönetiminde transfer edilen Barış Alper Yılmaz ve Sacha Boey görüşmelerinde önemli rol oynamıştı. Dönemin teknik direktörü Fatih Terim'in Sidibe ve Larsen'i istediği ortamda Sacha Boey'in ismini Burak Elmas'ın masasına koydu. Barış Alper transferinde de bizzat rol üstlendi.

IŞITAN GÜN VE TERİM'İN ARASINI BOZDU

Ogan Tarhan'ın transferde bu kadar fazla sorumluluk alması, teknik ekibin isteklerinden çok kendi listesini Yönetim Kurulu'na getirmesi o dönem Fatih Terim ve Futbol Şube Sorumlusu yöneticisi Işıtan Gün'ün arasını bozmuştu. Daha sonra Fatih Terim, Burak Elmas ve yöneticilerin kararıyla takımdan gönderilmek zorunda kalmıştı.