Panathinaikos'a galibiyeti getiren goller Marmol ve Mladenovic'ten geldi. Yeni transferlerden Bakasetas, Vitor Hugo ve Samet Akaydın müsabakaya ilk 11 başladı.

RAKİP LUCESCU'NUN TAKIMI: PAOK

Atina ekibinin Yarı Final'deki rakibi Razvan Lucescu'nun çalıştırdığı PAOK oldu.

Mehmet Ayan: "25 yaşında 30 milyon Euro'ya satabilirsiniz" Mehmet Ayan: "25 yaşında 30 milyon Euro'ya satabilirsiniz"

FATİH TERİM'İN MAÇ SONU DEMEÇLERİ

"Önceki maçlarda iyi oynadığımız anlar oldu ama bu maçın en iyi maçımız olduğunu söyleyebiliriz. Reaksiyonumuz çok önemliydi. Maç boyunca sabırlıydık, oyunun kontrolü bizdeydi. Özellikle ilk yarıda birçok fırsat kaçırdık. İyi olan şey her zaman oyunun içinde olmamızdı. Hiçbir oyuncuyu değiştirmeyi düşünmedim."

"Ben her zaman Panathinaikos'un sahada savaşmasını isterim. Hep birlikte kazanacağız ve hep birlikte kaybedeceğiz. İlk maçta kazanmamız gerekiyordu ama burada sonu iyi bitti. Bu bizim için psikolojik olarak çok iyi. Her maça daha fazla şey koymalı ve böyle devam etmeliyiz."

"Transferlerden memnunum. Yavaş yavaş daha fazlasını ekliyoruz. Umarım hafta sonu sakat kimse olmaz çünkü tüm oyunculara sahip olduğumuz ve birbirleriyle rekabet ettikleri sürece bu takım iyi olacak. Oyuncuları seçmek de benim için zor olacak. Mevcut tüm oyuncularla Panathinaikos daha güçlü olacaktır."

(Akif Gökay)