50 yaşındaki teknik adamla ilgili yeni kontrat yapılmaması kafaları karıştırdı.

Gazeteci Erhan Telli, Sarı-kırmızılı kulüpte yaşananlara ilişkin çarpıcı iddialar ortaya attı.

"FATİH HOCA'YLA ARASI ÇOK İYİ"

"Galatasaray'da Fatih Terim sesleri var. Erden Timur'un yerine getirilen İbrahim Hatipoğlu'nun Fatih Hoca'yla arası çok iyi. Bugün itibariyle Okan Buruk'un herhangi bir kontratı yok."

"ÖZBEK'İN B PLANI"

"Daha önce söylemiştim Erden Timur'un gidişi Okan Buruk'un da ayrılığını beraberinde getirebilir demiştim. Hamza Hoca'da bunu yaşamıştık. Albayrak ve Dürüst'ten sonra görevinden ayrılmıştı. Terim her zaman Dursun Özbek'in B planı olarak kafasında duruyor."

"TERİM GELİRSE KREDİSİ ARTACAK"

"Dursun Özbek'in planı şu, eğer Erden Timur giderse kredisinin azalacağını biliyor. Bunun peşine Fatih Terim gelirse her şey unutulacak ve görevde kalma süresi uzayacak, kredisi de Fatih Hoca'yla beraber artacak."

Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..." Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..."

"MOURİNHO KARŞISINDA BAŞARILI OLUP..."

"Geçen sene Galatasaray'ın şampiyonluğunu Fatih Terim neden kutlamadı? Panathinaikos'ta çok başarısız oldu. Yeniden Galatasaray'a gelip Mourinho karşısında başarılı olup popülaritesini arttırmak istiyor."

"ERDEN TİMUR ÇIRPINDI"

"Dursun Özbek, Erden Timur'un futboldaki tüm yetkilerini elinden aldı. Ona yakın gazeteciler ağzını açamıyor. Erden Timur devam etmek için son ana kadar çırpındı ancak olmadı. Bugün geldiğimiz noktada Erden Timur istifa etmiyor, dışlanıyor." bilgisini paylaştı.