FUTBOL

Fatih Terim yakın çevresine: "Okan Buruk haklıymış" dedi!

Yunanistan Ligi'nin Play-off maçında Panathinaikos, sahasında Aris'e 1-0 mağlup olarak şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı.

Abone Ol

Yeşil-beyazlılarda teknik direktör Fatih Terim, maçta sinirlenerek telefonunu yere fırlattı.

TARAFTARDAN TEPKİ

Deneyimli hocaya maçtan sonra Yunan taraftarların da tepkisi görüldü. Stadı terk etmeyen Panathinaikos taraftarları, sahada yayıncı kuruluşa demeç veren Terim'i yuhaladılar.

SAMET'İ KADRODAN KESTİ

Terim, geçen hafta lider AEK'le oynanan maçta büyük hatalara sebebiyet veren Samet Akaydın'ı Aris maçında herhangi bir sakatlığı olmamasına rağmen kadroya almadı. Samet daha önce normal sezonda oynanan bir maçta da gole sebebiyet vermişti.

"OKAN HAKLIYMIŞ"

Geçen sezonun ilk yarısında Adana Demirspor'da top koşturan Samet Akaydın için Fenerbahçe ve Galatasaray devredeydi. Akdeniz ekibinin 3.7 milyon Euro'luk bonservisini Okan Buruk fazla buldu. Emin Bayram'dan verim alacağına kanaat getirdi. Böylece Samet Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. 1 sene geçmeden bedelsiz olarak Panathinaikos'a kiralık gönderildi.

70 yaşındaki futbol adamının yakın çevresine, "Okan haklıymış, beklediğim gibi olmadı" dediği iddia edildi.

ELDE KUPA KALDI

Panathinaikos'lu Fatih Terim, 25 Mayıs günü Aris'le Yunanistan Kupası Finaline çıkacak. Ülke basını, olumsuz sonuçlar alınması durumunda Terim'le yolların ayrılacağını belirtiyor.

EKİBİ YETERSİZ

Deneyimli hoca, Galatasaray'da beraber çalıştığı Necati Ateş, Yasin Küçük ve Metin Çakıoroğlu'ndan beklediği performansı alamadı. Özellikle yaptığı değişiklikler hep eleştiri aldı.

Terim'in önümüzdeki sezon görevine devam etmesi durumunda Hasan Şaş'ı yeniden teknik kadroya alacağı konuşuluyor.

(Korner Sports)

Abone Ol