Yabancı birisine ‘’ Türkiye hakkında ne biliyorsun? ‘’ diye sorduğunuzda alacağınız muhtemel cevaplardan ikisi Fatih Terim ve Galatasaray’dır.

108 yıllık şanlı tarihiminizin en büyük başarılarını yaşadık biz Fatih Terim ile..

Besteler yazdığımız 4 sene üstüste şampiyonluklar, lig kupaları, Uefa Kupası ve daha niceleri Fatih Terim ile dahil oldu müzemize..
Galatasaray taraftarı en çok ona güvendi.

Yanlış bir şey yaptığını bilsek bile ‘’ Vardır Fatih Hoca’nın bir bildiği. ‘’ dedik.

Yine o günlerden birini yaşıyoruz..

İki senedir önlenemez yükselişimize balta vurmak isteyenler, dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş cezalarla Fatih Terim ve Galatasaray’ın önünü kesmek isteyenler, kime ve neye hizmet ettiği gayet açık ve net ortada olanlar bugün adeta tarihinin en kötü yıllarını yaşayan ve Dünya Kupası’na katılması mucizelere kalmış olan Milli Takım’ın başına Fatih Terim’i getirmek için adeta kapısında yattılar.

Bununla da yetinmeyip bir süre sonra Galatasaray’ı bırakmasını isteyip sadece Milli Takımı çalıştırması teklifini götürdüler.

Tüm bu olanların amacının ne olduğunu anlamanın çok zor olmadığı ortada.

Fatih Terim’i Galatasaray’dan kopartmak..

İki senedir ulaşamadıkları amaçlarına yine tam olarak ulaşamadılar.
Tam olarak diyorum çünkü Fatih Hoca bu teklifi tam anlamıyla reddetmedi.

Şu an itibariyle Fatih Terim Dünya Kupası elemelerinde kalan 4 maç için Milli Takım’ın başına geçecek ve Mayıs 2014 ayına kadar da Milli Takımın başında kalacak. Tabi aynı zamanda Galatasaray’ı da çalıştıracak.

Anlaşmaya göre Mayıs 2014’te Fatih Terim’in Milli Takım ile sözleşmesi bitecek ancak sıkıntı aynı dönemlerde Galatasaray ile de sözleşmesinin bitiyor olması.

Bu olaylar ortaya çıktığı andan itibaren Fatih Hoca’nın söylediği çok net bir şey var :

‘’Galatasaray beni bırakmadıkça ben Galatasaray’ı bırakmam.’’

Şimdi bir tek şey istiyoruz!

Sezon sonu boşluktan faydalanıp Fatih Terim’i Galatasaray’dan koparmak isteyenlere, ağzının suyu akanlara, ellerini ovuşturanlara fırsat vermemek için Fatih Terim ile yeni ve uzun vadeli bir sözleşme yapılması.

Çünkü bizler, Galatasaray’a en büyük başarıları yaşatan ve şu anda Avrupa’yı dize getiren Fatih Terim’e güveniyor, Galatasaray’ın başında daima onu görmek istiyoruz.

En kısa zamanda ‘’Fatih Terim ile sözleşme yenilendi!’’ haberlerini okumamız dileğiyle..

Unutmadan son bir hatırlatma:

Milli Takım ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray’ın bu hafta oynayacağı Bursaspor maçında CEZALI olduğu için maçı tribünden seyredecek.

Saygı ve sevgilerimizle..

Galatasaray Gazetesi