Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı

Aralık 2022'de Sevilla ile yollarını ayıran o tarihten beri hiçbir kulübe imza atmayan Isco, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada bireysel çalışmalarını sürdürdüğünü ve futbola devam edeceğini açıkladı.

"TÜRK EKİPLERİNE ÖNERİLDİ"

İspanyol basını, iki kulüp taraftarlarını da heyecanlandıracak bir iddia ortaya attı. 'todofichajes' adlı sitede yer alan haberde şu ifadelere yer verildi: "Isco, bir sonraki varış yeri hakkında henüz karar vermedi. Biri Flamengo'dan, diğeri LA Galaxy'den olmak üzere iki resmi teklif aldı. Ancak 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Avrupa'daki sahnesini sonlandırmak istemiyor. Oyuncunun menajeri Jorge Mendes, başarılı futbolcuyu bazı Türk ve Yunan ekiplerine önerdi. Fakat oyuncuya şu ana kadar Türkiye'den bir teklif gitmedi."

"TÜRKİYE ÖN PLANA ÇIKIYOR"

"Oyuncu Türkiye Ligi'nde liderlik mücadelesi veren ve bir sonraki sezon Avrupa müsabakalarında oynayacak olan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye önerildi. Yunanistan'dan ise Olympiakos'a sunuldu. Bu bahsi geçen takımlar Isco'ya resmi teklifte bulunursa, futbolcunun önceliği Avrupa'da devam etmek olduğu için Brezilya ve Amerika'dan gelen teklifleri reddedecek."

DAHA ÖNCE DE ÖNERİLDİ

İspanyol futbolcu, daha önce de Fenerbahçe'ye önerilmişti fakat sarı-lacivertli yönetim bu transfere öncelik vermemişti. Konyaspor da oyuncu ile ilgilenmiş, Yeşil-Beyazlılar'ın başkanvekili Mehmet Akcan, "Isco ile görüşüyoruz. Bitirmek için elimizden geleni yapıyoruz" demişti.

BERLIN'İN KAPISINDAN DÖNDÜ

Dünyaca ünlü futbolcu, Sevilla'dan ayrılmasının ardından Bundesliga ekiplerinden Union Berlin ile masaya oturdu. Tecrübeli futbolcu, imza için girdiği kulüp binasından eli boş bir şekilde ayrıldı ve Avrupa'da transfer döneminin kapanmasıyla birlikte kulüpsüz kaldı.

"KULÜBÜN LİMİTLERİ VAR"

Union Berlin Sportif Direktörü Oliver Runhert, transferin başarısız olmasını şu sözlerle açıkladı: "Isco'yu çok istedik ama kulübümüzün limitleri var. Yeni gelişmeler ile bu limitler aşıldı."

BU SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Sevilla formasıyla toplamda 19 maçta forma giyen Isco; 1 gol, 3 asistlik katkı sağladı. Başarılı futbolcunun geleceğinin ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.