Sarı-kırmızılılar transferi bitirmek adına Chelsea'nin efsane Drogba'dan yardım alıyor.

CHELSEA SICAK BAKMIYOR

Gökmen Özdenak: "Ruh hali iyi değil, kendine bakmıyor" Gökmen Özdenak: "Ruh hali iyi değil, kendine bakmıyor"

Haris Seferovic'in yerine alternatif forvet arayışlarını sürdüren ve bir süredir David Datro Fofana ile ilgilenen Galatasaray'a ilk etapta kötü haber geldi. Chelsea, yıl başında kadrosuna kattığı 20 yaşındaki oyuncuyu Türkiye'ye kiralama düşüncesine sıcak bakmadığını Galatasaray'a bildirdi. Fofana için birçok teklif aldığı belirtilen İngilizler, kısa süre içinde bir tercih yapmaya hazırlanıyor. Ancak Sarı- Kırmızılılar bu transferden vazgeçmiş değil. Yönetimin, Galatasaray'ın eski yıldızı Didier Drogba'yı devreye sokmayı planladığı öğrenildi.

SÜRE GARANTİSİ OLABİLİR

Aynı zamanda Chelsea'nin efsanelerinden olan, Fofana'nın da vatandaşı konumundaki Drogba, hem oyuncuyla hem de kulüple bir ikna görüşmesi yapacak. Drogba'nın araya girmesiyle Galatasaray'ın rakiplerinin önüne geçebileceği belirtiliyor. Ancak İngiliz kulübünün genç forvetle ilgili oynatma garantisi isteyebileceği öğrenildi. Galatasaray'da ise forma önceliği Icardi ve Gomis'in olacak. Yine de Sarı-Kırmızılılar'ın ısrarcı olduğu ve süre garantisinin de verilebileceği ifade ediliyor.

NORVEÇ'TE YILDIZI PARLADI

David Datro Fofana, ülkesinde potansiyelini ortaya koyduktan sonra Norveç'in Molde takımına transfer oldu. Burada attığı goller ve asistleriyle dikkat çeken Fofana, 12 milyon Euro'ya Chelsea'ye imza attı. Drogba'nın veliahtı olarak gösterilen Fildişi Sahilli forvet, hem santrfor olarak hem de kanatlarda görev yapabiliyor.

(Fanatik)