Sarı-kırmızılı yönetim, 2008-09 sezonundan beri ilk kez bir 'ara dönemi' transfersiz geçirirken, hatta kadrosundan 5 futbolcuyu göndererek, yaklaşık 10.5 milyon TL'lik da bir 'kâr' sağlamış oldu.

Sarı-kırmızılı yönetim; teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun "Kadro çok kabarık, stoper dışında transfere gerek yok. Hatta oyuncu göndermeliyiz" demesiyle sadece Bursasporlu Serdar Aziz ile ilgilendi. Ancak tecrübeli yıldızın yüksek bonservis bedeli nedeniyle bu oyuncu için son dakikaya kadar ısrarcı davransalar da, transferini gerçekleştiremediler.

Duygun Yarsuvat başkanlığında 'kemer sıkma politikası' uygulayan Galatasaray yönetimi, transferde bir hayli 'şişik' olan kadrosunu biraz olsun hafifletirken, 5 oyuncusuyla (Furkan, Veysel, Umut Gündoğan, Yiğit, Ontivero) yollarını resmen ayırdı. Bu sayede Cimbom, yaklaşık 10.5 milyon euro'u 'kar hanesine' yazdırmış oldu.

Editör Hakkında