FOTO HABER

Fenerbahçeli taraftarlar Jorge Jesus ve İrfan Can'a büyük tepki verdi

Sevilla deplasmanından 2-0 mağlup dönen Fenerbahçe'de taraftarlar, takımın ikinci yarıdaki silik futbolunu ve Arda Güler'in yerine İrfan Can Kahveci'ye daha fazla forma şansı veren Jorge Jesus'a sosyal medyadan tepi gösterdi.

Abone Ol

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda İspanyol ekibi Sevilla'ya 2-0 mağlup oldu. Mücadeleye iyi başlayan Sarı-lacivertli takım Valencia ve King'le bulduğu pozisyonları bir türlü değerlendiremedi. İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Sevilla, Jordan ve Lamela'nın golleriyle 2-0 kazandı.

Bu turun rövanş maçı 16 Mart Perşembe günü saat 20:45'te Kadıköy'de oynanacak.

JORGE JESUS''İN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

"Maça iyi başladık. Girdiğimiz pozisyonları değendiremedik. Karşımızda bu kupayı 6 kez kazanmış güçlü bir takım vardı. İlk yarıda her şey iyi gidiyordu ama ikinci yarıda performansımız düştü." dedi.

Kaıdköy'de oynanacak rövanş maçının daha farklı geçeceğini ifade eden Portekizli hoca: "Evimizde daha farklı oynayacağız. Deplasmanda etkili oynadık ama sonuca gitmekte zorlandık." sözlerini kullandı.

ARDA GÜLER SORUSUNA NE CEVAP VERDİ?

"Arda Güler'i geç mi oyuna aldınız?" sorusuna deneyimli hoca: "Maça girdiği dakikadan itibaren takımdaki diğer futbolcular gibi o da elinden geleni yaptı." şeklinde konuştu.

SAMET AKAYDIN: "İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLMADI"

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Samet Akaydın, Sevilla maçından sonra basının karşısına geçti.

Milli stoper: "Tam anlamıyla yüzde 100 iyi maç çıkardık diyemeyiz. Ama bu skoru da hak etmedik. Rövanş maçı daha farklı olacak. Artık bu maçı unutup önümüzdeki maçı düşünmek zorundayız." dedi.

SEVİLLA CEPHESİ HALEN TEMKİNLİ

Sevilla teknik direktörü Jorge Sampaoli, 2-0'lık skorun çok büyük avantaj olmadığını ve turun henüz ilk yarısının oynadığını belritti.

Arjantinli hoca: "Bu turun ilk yarısını 2-0 tamamladık. Fenerbahçe iyi ve güçlü takım olduğunu gösterdi. İlk 45 dakikadan sonra stratejik değişiklikler ile maça ortak olduk. Önümüzdeki lig maçına odaklanacağız. Daha sonra Fenerbahçe maçını düşüneceğiz. Çeyrek Final'e kalmak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var." ifadelerini kullandı. 

Abone Ol