FOTO HABER

Hamzaoğlu derhal kovulmalı!

Abone Ol

Galatasaray'ın Trabzonspor'a 2-1 kaybettiği maçta Hamza Hamzaoğlu'nun hatalarına dikkat çeken Hıncal Uluç, çok sert ifadeler kullandı. İşte Hıncal Uluç'un sert yorumları; Ya Hamza ne yaptığının farkında değil, başarısı tesadüf. Bilimde vardır ya hani; tesadüfen bir şey ararken başka bir şey bulursun. Galatasaray'ı bir deneme tahtası olarak kullanıyor, kendi kendini tatmin etmek için kullanıyor ki bir teknik direktör için bundan daha kötü bir vasıf olmaz. Böyle bir teknik direktör derhal

İpler Hamza'nın elinde değil. Birisi kenardan Abdurrahim Albayrak'a talimat veriyor. Abdurrahim Albayrak da tribünden bunu Hamza'ya duyurayım derken tansiyonu yükseliyor, krizler geçiriyor. Böyle bir teknik direktör de derhal kovulmalı. Yani ben şu anda Galatasaray'ın yönetiminde olsaydım, hele Trabzon maçından sonra Hamza'ya derhal el çektirirdim.

Hamza Hamzaoğlu saçmalıyor. Maçtan sonra da 'Futbolcularımı tebrik ettim' demiş. Şunun için tebrik etmiştir; 'Benim kenardan bu kadar kötü yönetimime rağmen maçı 2-1 kaybettiğiniz için sizi kutlarım' Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray ile derhal ilişkisinin kesilmesi, Galatasaray tüzüğüne de 'Bir daha bu Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Kulübü'nde teknik adam olamaz' diye yazılması lazım.