Fanatik Gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi.
Galatasaray'da oyuncular, ekstra performans göstermeye çalışıyorlar. Tudor'un önün açık olduğunu, uluslararası alanda önemli bir teknik direktör olacağını düşünüyorum.
Bütün altyapıyı koordine etmesi için getirilen Riekerink, as takımın kondisyonunu bile ayarlayamamış, perişan etmiş takımı. Bir teknik direktörün takım kondisyonunu Tudor'un dediği seviyeye indirme hakkı var mıdır?
Galatasaray'ın bir felsefesi vardı eskiden. Son dönemde bunun dışına çıkıldı. Sürekli hoca değiştiriliyor. Fenerbahçe'leşti Galatasaray.
Carole'e 7 milyon Euro varsa masada ben sol bek yaratırım. Eğer öyle bir teklif varsa ben olsam hemen verirdim. Carole'ün sağına topu attığn zaman rakip takımın gol pozisyonuna girmesi net.