Ryan Donk'tan Mert Hakan'a: "İnsanlar onunla alay edecek!" Ryan Donk'tan Mert Hakan'a: "İnsanlar onunla alay edecek!"

Fredrik Midstjö yaptığı açıklamada, "Zor bir maçtı. Molde hazır bir şekilde sahaya çıktı. Şans bulup gol attılar. Kendi tarafımıza baktığımızda biz de şans bulduk ve gollerimizi attık." dedi.

Ayrıca, "Bu koşulların nasıl olduğunu biliyorum. İkinci maç da zor olacak ama kendi taraftarımız bizim itici gücümüz olacak. İkinci maçı da kazanıp gruplara kalmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Icardi: Taraftarı çok seviyorum

Mauro Icardi yaptığı açıklamada, "Güzel bir gol attım ama asistte çok keyifliydi. Hepimiz Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyoruz. Evimizdeki maça da kazanmak için çıkacağız." ifadelerini kullandı.

Arjantinli golcü ayrıca, "Farklı sahalarda ve şartlarda oynadığımız zaman farklı olabiliyor. İyi oynayamadığımızı söyleyebilirim ama buna alışmamız gerekiyor. Bu bir bahane değildir hiçbir zaman. Gruplara kalmak istiyorsak evimizdeki maçı kazanmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

Mauro Icardi, "Zorlu bir maç oldu. Alışık olduğumuz bir saha değildi, rakip ise bu sahaya alışıktı. Farklı bir ritmde oynamak gerekiyordu. Kazandığımız için mutluyuz." açıklamasını yaptı.

Galatasaray taraftarını çok sevdiğini söyleyen Icardi, "Galatasaraylı taraftarları çok seviyorum. Onlar da bana sevgiyle yaklaşıyor. Evimizde ve deplasmanda hep yanımızdalar. Ben de onların sevgisinin karşılığı olarak sürekli goller atmak istiyorum. Çok iyi takımlarda, çok iyi taraftarların önünde oynadım. Arjantinliyim ben zaten. Orada o tutku yaşanır. Sıradışı bir ortam var burada. Dünyadaki en iyi taraftarlardan biri bizim taraftarımız. Molde güçlü bir takım. Şimdi evimize gelecekler. Taraftarlarımızla birlikte onları çok güzel karşılayacağız." şeklinde konuştu.