Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kırdemir, "Manchester City, Manchester United, Arsenal, Monaco, PSG ve Real Madrid gibi takımlar işimizi çok zorlaştırdı. Bu takımlardan bir tanesi transferin son günü 18 milyon euro teklif etti. Fakat Sporting Lizbon başkanı Galatasaray son derece dürüst davrandığı için daha düşük bir fiyata oyuncuyu Galatasaray'a verdi" şeklinde konuştu.  
 
DROGBA'YI AĞABEYİ GİBİ GÖRÜYOR

"Bruma'nın U 21 Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi gördü, buradaki ortamda etkilendi" diyen Kırdemir, "Drogba'yı örnek alıyor; onun gibi olmak istiyor. Drogba'yı ağabey gibi görüyor. Bu nedenle uçakta gelirken, sık sık Galatasaray'da oynayacak olmaktar dolayı çok heyecanlı olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı. 
 
GALATASARAY ETİK DAVRANDIĞI İÇİN BAŞKAN CARVALHO DAHA AZ PARAYA BRUMA, SARI KIRMIZILI TAKIMA VERDİ 

S.Lizbon'la olan dava sırasında, pek çok dev kulübün oyuncuyu ücretsiz almak için girişimde bulunduğunu belirten FIFA Menajeri Marco Kırdemir, "Onlar başaramadı. Davayı Sporting kazandı. Galatasaray, diğer kulüpler gibi davranmadı. Önce Sporting'le temasa geçti. Onlara saygı duydu.  Sporting'le hep temasta kaldık. Onlar da daha az para kazanacaklarını bildikleri halde Galatasaray'ı ön planda tuttu. Galatasaray'ın çok centilmen bir kulüp olduğunu söylediler. Başkan Bruno Carvalho, Galatasaray'ı kardeş kulüp olarak ilan etti ve sarı kırmızılı kulüple ileride daha iyi çalışmalar yapmak istediklerini söyledi. Başkan Carvalho, 18 milyon euro teklif eden Manchester United'e oyuncuyu vermedi; çünkü onlar karar açıklanmadan önce bedavaya Bruno'yu götürmek istedi. Galatasaray bunu yapmadı. Ve başkan Carvalho, centilmen Galatasaray'a daha az parayla sarı kırmızılı kulübe verdi" dedi.  
 
AİLESİNE AÇIKTAN PARA BİLE TEKLİF ETTİLER. GALATASARAY-S.LIZBON KARDEŞ KULÜP OLUYOR 

Marco Kırdemir, "Manchester Unitedli yetkililer, S.Lizbon'la dava sürürken, Bruma'nın akrabalarına açıktan 5 milyon euro para teklif ettiler. Yetkiyi onlara vermeleri ve böylece transferi minimum maliyeti yapmak için. Ekstra paralar sundular. Bruma Galatasaray'ı çok istiyordu. İdol olan oyuncular var, aralarında Drogba gibi. Onu ağabeyi gibi görüyor. Bir gün onun seviyesinde olmak istediğini söyledi"  diye konuştu.  
 
MESSI VE RONALDO'YLA BİRLİKTE DÜNYANIN EN İYİSİ 

Bruma'ya çalışması durumunda Drogba'dan daha üst seviyelere ulaşabileceğini söylediğini ifade eden Kırdemir, "Kendisi jenarasyonu içinde Messi ve Ronaldo'dan sonra en iyi istatistiklere sahip üçüncü futbolcu, Portekiz'de ise Ronaldo'dan sonra en yüksek fiyata transferi gerçekleşen ikinci futbolcu oldu. Türkiye'de bu yaşta transferi en yüksek rakama gerçekleşen oyuncu oldu. Bu nesnel olan istatistikler. Bütün büyük scotlar Bruma'nın çok büyük bir yıldız olduğunu söylüyor. Potansiyele çok büyük" dedi.