Aslan, Süper Lig'in 10.hafta maçında yarın saat 20:00'de Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.

Radyospor muhabiri Salim Manav, Galatasaray'la ilgili son bilgileri aktardı.

3 İSİM İLK 11'DE

"Galatasaray'da Kayserispor karşında Mauro Icardi, Juan Mata ve Kazımcan Karataş son bir değişiklik olmazsa ilk 11'de olacak."

ROSS VE AANHOLT YOK

"Sarı-kırmızılılarda, Mathias Ross ve Patrick van Aanholt, Kayserispor maçı kamp kadrosunda yok." bilgisini verdi.

HAFTA BOYU HÜCUM ÇALIŞTILAR

Galatasaray BAY geçtiği hafta boyunca Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-Kırmızılı takımda Okan Buruk özellikle hücum aksiyonları üzerine çalıştı. Bu sezon geride kalan haftalarda sadece 9 gol atabilen Sarı-Kırmızılı takımda bu problem üzerine çalışmalar yapıldı.

Ali Ece: "Barış Alper Yılmaz'ı, Atiba'ya benzetiyorum" Ali Ece: "Barış Alper Yılmaz'ı, Atiba'ya benzetiyorum"

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 10'uncu haftasında Yukatel Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, dinamik ısınmayla başladı. Üç grup halinde 5’e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik çalışmayla sona erdi. Sarı-kırmızılı ekip, bugün akşama doğru Türk Hava Yolları’na ait özel uçakla Kayseri’ye hareket edecek.

DURAN TOPA ÖZEL FORMÜL

Galatasaray'da bu sezon en önemli sıkıntılardan biri de duran topların verimli kullanılamamasıydı. Teknik ekibe hafta başı dahil olan Sargon Duran özellikle bek oyuncularına özel taç atışları çalıştırdı. Futbolculuk kariyerinde bir sezonda taçtan 10'a yakın asist yapan Duran, Sarı-Kırmızılı oyunculara bazı teknikler konusunda yardımcı oldu.

(Radyospor)