Aydınspor 1923'te Teknik Direktör Mustafa Ceviz ile el sıkışan yönetim, transfer çalışmalarına başlarken Başkan Şahin Kaya, Emre Can için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Aydınspor 1923'ün Galatasaray'ın pilot takımı olması da gündemde.

AydınDenge'nin haberine göre; Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Aydınspor 1923’ün Kulüp Başkanı Şahin Kaya, Fethiye’de Galatasaray Yöneticisi Bülent Tulun ile bir araya geldi. Yapılan görüşmede Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Şahin Kaya, Galatasaray A2 Takımı’nda forma giyen 20 yaşındaki stoper Emre Can Coşkun'u istediği bildirildi.

Galatasaray Yöneticisi Bülent Tulun'un Emre Can’ın kiralık olarak verilmesine sıcak baktığı, Başkan Kaya'nın ise bonservisi ile istediği belirtildi.

Öte yandan ikilinin görüşmesinde Aydınspor 1923'ün Galatasaray'ın pilot takımı olması da konuşulurken, bu konuda önümüzdeki günlerde yeniden görüşüleceği öğrenildi.

Aydınspor 1923 Yöneticilerinin, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin genç oyuncuları için girişimlerde bulunacağı belirtildi.