Galatasaray’da geçtiğimiz günlerde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşen transfer zirvesinin ardından operasyon başladı. Teknik direktör Cesare Prandelli’nin sağ bek transferi istemesiyle yönetim Bursasporlu Şener Özbayraklı için yeniden atağa kalktı.

Eskişehirspor’un, Tarık Çamdal için astronomik rakamlar istemesi üzerine bütün dikkatin Şener Özbayraklı üzerinde yoğunlaştığı ve  Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nın “Hocamız Şener’i bırakmak istemiyor. Satmayacağız” açıklamasına karşın yetenekli futbolcunun transferi için şartların zorlandığı belirtildi.

İzin bekleniyor

Bursa cephesinden geçtiğimiz günlerde gelen olumsuz değerlendirmelere karşın, yeşil-beyazlı ekibin başkanı Recep Bölükbaşı ile yeniden temas kuruldu. Bölükbaşı da bunun üzerine, “Şenol hocamızla bir kez daha oturup değerlendirme yapacağız” yanıtını verdi. 24 yaşındaki futbolcu için Galatasaray’ın Bursaspor’a para+oyuncu önerisinde bulunduğu, ancak Şenol Güneş’in izin vermesi durumunda detayların masaya yatırılacağı ifade edildi.

Galatasaray yabancı transferinde ise Arsenal’deki durumunun netleşmesini beklediği Joel Campbell için sabırlı hareket etme kararı aldı. İngiliz ekibinin, 22 yaşındaki Kosta Rikalı forvet için kararını önümüzdeki günlerde ileteceği ve bu yüzden sürecin bir süre daha devam edeceği ifade edildi.

Skorer