Scout ekibi ile fikir alışverişinde bulunan Mustafa Denizli çok istediği PAOK'lu sol kanat oyuncusu Robert Mak ile Ajax'lı forvet Arkadiusz Milik'i ara transfer listesinin ilk sırasına aldı. Peki bu isimler kimdir ? piyasa değeri ne kadar ? işte cevabı burda...

ROBERT MAK

Mustafa Denizli'nin yönetime sunduğu 12 kişilik transfer listesinde iki oyuncu ilk sırada yer alıyor. PAOK'ta oynayan 25 yaşındaki Mak sol kanat olarak görev yapıyor. Kulübü ile 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan genç yıldız adayı bu sezon çıktığı 28 maçta 13 gol, 3 asistlik performans sergiledi. 2.5 milyon Euro'luk piyasa değeri bulunan 1.79 boyundaki oyuncu sağ kanat ve forvet arkasında da görev yapabiliyor.

ARKADİUSZ MİLİK

Hollanda Ligi'nde Ajax'ta oynayan 21 yaşındaki Arkadiusz Milik ise forvet ve forvet arkası olarak oynuyor.

1.86 boyundaki oyuncunun kulübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunurken piyasa değeri 6.5 milyon Euro olarak görünüyor. Denizli'nin istediği gibi bir oyuncu olan sol ayaklı Milik bu sezon çıktığı 26 maçta 11 gol, 10 asistlik bir performans sergiledi. Galatasaray 2 yıldızı en kısa sürede bitirmek için girişimlerini hızlandırdı.